Prvi 531 pregleda 12. lipnja 2019.

Ovo je kompletan timeline veze Irine i Bradleyja

bradley.irina

Ovaj slavni par intrigirao je javnost još od 2015. godine, a sve zato što nikada o privatnom životu nisu voljeli pričati u medijima. Mi smo ti zato iskopali i pripremili cijeli timeline njihove veze, od početka do prekida, pa ćemo te uputiti u sve.

Internet plače zbog prekida Irine Shayk i Bradleya Coopera. Iako se ovaj megapopularni, sada već bivši par, stalno pojavljuje u medijima, nikad nisu puno pričali o svojoj vezi. 

Bili su zajedno četiri godine i imaju kćerkicu Leu De Seine Shayk Cooper. I mi žalimo što je ovaj zgodni par prekinuo pa smo ti pripremili smo cijeli timeline njihove veze. Evo gdje je pošlo po krivu.

Travanj, 2015.

Bradley i Irina su u travnju 2015. godine prvi put viđeni zajedno. Bili su na Broadwayju, a izvor je tada rekao da su samo prijatelji. Ponovno su viđeni zajedno nekoliko dana kasnije, pa je situacija tada postala sumnjiva. Irina je četiri mjeseca ranije prekinula 5-godišnju vezu s nogometašem Cristianom Ronaldom, a Bradley mjesec dana ranije s glumicom i modelom Suki Watehouse s kojom je bio dvije godine. 

Svibanj, 2015.

Paparazzi su uhvatili par kako zagrljeni šeću po New Yorku. Oboje su u svibnju bili na Met Gali. Iako su došli odvojeno i odvojeno otišli, navodno su viđeni na Rihanninom after partyju zajedno. Šlag na tortu, uhvaćeni su kako se ljube usred dana u Londonu

Kolovoz, 2015.

Potvrdili su glasine kada su ih papparazzi ufotkali na zajedničkom ljetovanju u Italiji. 

Rujan, 2015.

Kada je već postalo jasno da su par, došlo je vrijeme da Irina upozna Bradleyjevu mamu Gloriju Campano. Upoznale su se na Prazniku rada, a nekoliko tjedana kasnije same su se družile u New Yorku. Tada je izvor rekao da se njih dvije super slažu i da im u vezi odlično ide.

Listopad, 2015.

Službeno su se pojavli zajedno na crvenom tepihu na premijeri Bradleyjevog filma Burnt. Oboje su poveli svoje mame. 

Studeni, 2015. 

U studenom je par podignuo svoju vezu na skroz novu razinu. Nakon što su upoznali obitelji, Bradley se uselio u Irinin stan. 

Ožujak, 2016.

Gotovo godinu dana nakon što su prohodali, prvi put su se zajedno pojavili na crvenom tepihu. Iako su mnogi pretpostavljali da je par prekinuo, svojim pojavljivanjem su ušutkali sve koji su to mislili.

Svibanj, 2016.

U 2016. se par zajedno pojavio i na Met Gali pa su tada nastale njihove romantične fotke dok se drže za ruke.

Srpanj, 2016. 

U srpnju se ponovno podignula prašina oko navodnog prekida para. Naime, zajedno su bili na Wimbledonu u Londonu i izgledalo je kao da se svađaju. Irina je čak i zaplakala, a kasnije su objasnili da su suze bile rezultat alergije. Kasnije istog mjeseca su ponovno ljetovali zajedno u Italiji.

Studeni, 2016.

U studenom su mediji objavili kako slavni par čeka svoje prvo dijete. Irinin trudnički trbuščić se čak vidio do je hodala Victoria's secret pistom.

Prosinac, 2016.

Glasine o zarukama su se proširile kada je Irina viđena s ogromnim prstenom na ruci. Ipak, par nije komentirao situaciju.

Ožujak, 2017. 

U ožujku je na svijet došla njihova kćerkica Lea De Seine Shayk Cooper. 

Svibanj, 2018.

Par se opet zajedno pojavio na Met Gali. Irina je opet na ruci imala prsten zbog kojeg se pretpostavljalo da su ona i Bradley zaručeni. No, u svom stilu, ništa nisu komentirali.

Kolovoz, 2018. 

U listopadu je Bradley počeo promovirati film A star is born, a Irina i kćerkica Lea su bile s njime. 

Listopad, 2018.

Dok je Bradley punom parom sudjelovao na konferencijama za film, ponovno su se javile glasine o njihovom prekidu. Izvor je rekao kako su nesretni zajedno. Bradley je navodno prestao piti i okrenuo se duhovnosti. Navodno je ona htjela prekinuti.

Prosinac, 2018. 

Još jednom je par dokazao svima da su u krivu kada je Bradley iz publike pratio Irinu dok je šetala modnom pistom u New Yorku. Nekoliko tjedana obitelj je zajedno posjetila Disneyland i izgledali su veoma sretno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@VERSACE 🖤🦓💫

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Veljača, 2019.

Rano u veljači, Irina je u intervjuu rekla sljedeće: "Imam mnogo prijatelja koji svoj privatni život objavljuju na Instagramu i društvenim mrežama. Divim se tome, mislim da je to odlično, ali to je stvar osobnog izbora. Moj posao je takav da sam javna osoba, ali moj privatni život je zato privatan. Zato se i zove osobni jer je to nešto u čemu bi trebali uživati u krugu obitelji."

Kasnije istog mjeseca započela je javna rasprava o njihovoj vezi. Naime, nakon izvedbe pjesme Shallow, cijeli svijet je pričao o kemiji glumca i pjevačice Lady Gage. Irina i Lady Gaga odmah su demantirale glasine. Gaga je u intervjuima rekla kako je sve bila gluma i da je to upravo ono što su glumci htjeli da javnost vidi.

Lipanj, 2019.

Izgleda kako su dugogodišnje glasine ipak potvrđene. O prekidu je prvo pisao Page Six kada je izvjestio da su pokušavali popraviti odnose zbog kćerkice. Priključili su im se The Sun, E! i Us Weekly. The Sun je prvi napisao da se Irina iselila iz zajedničkog doma i odlučila da je najbolje da se preseli u svoj stan. E! je pisao kako su već dugo nesretni, ali mirili su se zbog kćerkice. Us Weekly je pak pisao kako par još nije prekinuo, iako imaju problema u vezi. Također, Lady Gaga, sudeći po njihovim pisanjima, uopće nije razlog njihovih problema. 

People magazin je zatim izvjestio 6. lipnja kako je par definitivno prekinuo i trenutno rade na određivanju skrbništva nad kćerkicom.

Možda te zanima... Sad je i službeno. Bradley i Irina su prekinuli

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajoj..