Prvi 4175 pregleda 14. siječnja 2022.

Ovo je, navodno, najgori datum za svadbu ove godine

Canva/Opinionstage

Ulaskom u novu godinu sustižu nas brojna predviđanja kakva će nam ta ista godina biti. Nisu zaobišla ni vjenčanja pa se tako sada, navodno, zna koji datum u 2022. godini je službeno najgori za vjenčanje. Ako ste već rezervirali dvoranu, a vjerujete u predviđanja - žao nam je...

Prema astrologiji, Venera je planet veza i brakova pa se često proučava njezin položaj. Na jedan datum Venera se nalazi na poziciji bliskoj Saturnu, što navodno znatno otežava sve što je povezano s ljubavi, pa tako i dan vjenčanja, najvažniji dan u životima mnogih, piše Elite Daily. 

Pa, odlijepimo flaster i recimo to brzo - najgori datum za vjenčanje u ovoj godini je 28. ožujak, tvrde stručnjaci za astrologiju.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

Ovaj datum nije idealan za vjenčanje iz tog razloga što se tada Venera i Saturn sinkroniziraju. Ova dva planeta ne mogu biti različitija: Venera predstavlja ljubav, jedinstvo i partnerstvo, a Saturn predstavlja granice, ograničenja i stres. Kad na taj datum dođe do sinkronizacije mogao bi nastati kaos izazvan svim tim suprotnostima.

 | Autor: Canva/Opinionstage Canva/Opinionstage

No, ne trebate previše brinuti. Možda vas i partnera ove 'tegobe' preskoče i možda ćete imati baš dobar dan, ako ste već isplanirali vjenčanje baš na ovaj datum. Oni koji pak još nisu krenuli s pripremama, uvijek mogu izabrati neki drugi datum ako vjeruju u ovakve vrste predviđanja.

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

 

 

 

Tvoja reakcija?