Prvi 6024 pregleda 03. siječnja 2022.

Ovo je šest najpopularnijih frizura za 2022. godinu!

jhair_stylist/jasonanthonyhair/instagram

Nova godina, nova ja - ova rečenica je svima dobro poznata, pogotovo onima koji prate modne i beauty trendove. I ove godine nas očekuje hrpa novih stilova koje bi lako mogli prigrliti. O ovih šest stilova frizura se već govori pa pročitajte o čemu je riječ, možda pronađete inspiraciju za promjenu! Jer, ovo su najhit frizure 2022. godine!

Bixie cut

Ovaj spoj boba i pixie frizure daje kraćoj kosi oblik i volumen i jako nas podsjeća na frizure iz 90-ih. Oni koji se odluče za ovu frizuru trebaju znati da će u bixie trebati uložiti vremena i strepljenja, ali će im se isplatiti, piše Her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Frizura iz 70-ih

'Vučje' šišanje, poznatije i kao 'wolf cut', bile su popularne i u 2021. godini, a čini se da će se trend produžiti i na ovu godinu. Prigrlite rock n' roll look stil iz 70-ih i zablistajte!

Neonski balayage

Ove godine ćemo biti jako hrabre i isprobati i neke nove stilove koje nose samo oni odvažni. Kosu sada možete obojiti u neku neonsku boju - možda zelenu? Jer, hrabrost je IN!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K18 Hair (@k18hair)

Šiške u stranu

Ove godine će se ravne šiške preobraziti u one u stranu. Iako mnogi ne vole ovaj trend, on bi lako mogao postati popularan.  Prihvatite nostalgiju i ovom frizurom ponovno probudite tinejdžera u sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

'Odrezani' bob

Ova super elegantna verzija klasičnog boba srednje duljine je još jedna frizura koju smo prije nosili. Bila je IN 90-ih, a sad se ponovno vraća u modu. Postoji nekoliko različitih stilova bob frizure, ali ova će biti iznimno popularna u godini pred nama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Sijeda/prirodna kosa

Godina pred nama biti će obilježena prihvaćanjem prirodne kose, bez obzira na pojavu sijedih vlasi. Prihvatit će se proces starenja i slaviti boja kose koja s njim dolazi. Pojavom korona virusa sve manje žena odlazi u frizerske salone pa su s vremenom naučile prihvatiti svoju prirodnu boju. I to je baš cool!

E pa, poznata TikTok pjesmica bi se sad mogla često čuti - to the salon!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?