Prvi 625 pregleda 03. veljače 2019.

Ovo je sve! 'Selfie Mjesec' novi trend na internetu!

Nathan Knight/ Twetter

Jeste li znali da ćete, ako napravite selfi kroz rupu toalnetnog papira izgledati kao Mjesec? Mi nismo, ali sad kad znamo, ne možemo prestati s fotkanjem!

Okej, na internetu se zaista svašta može naći i svašta može postati hit, a očito je pravilo samo jedno, što luđe- to bolje! Nadamo se kako ste spremni za ovaj novi izazov i kako ste opremljeni toaletnim papirom jer je ono u ovom slučaju glavno pomagalo. Dakle, uzmete toaletni, pogledate kroz njegovu rupu i s druge strane čeka fotić spreman za selfie. Ludo, zar ne? 

Ovaj hit pokrenuo je Nathan Knight, nakon što je objavio sliku sebe kao 'Mjeseca' na Twitter računu. Nathan je dodao i objašnjenje kako je postigao ovaj nevjerojatan izgled. 'Uvjerite ljude da ste Mjesec tako što ćete napraviti sve svoje selfije kroz rupu toaletne role', napisao je. Od tada ljudi ne mogu prestati raditi takve selfije, piše boredpanda. Do sada se razvilo i mnogo 'Mjesec stilova' pa tako postoji tužni Mjesec, sretni Mjesec, zabrinuti Mjesec...ma gotovo sva raspoloženja koja vam mogu pasti na pamet!

Pas Mjesec

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did you spot the pug moon last night? It was an amazing sight! 🌝 #moonface

A post shared by Stewie the Pug (@itsstewiethepug) on

Mjesec u orbiti

Sretni mjesec

'Gledam te' Mjesec

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonto el que no entienda, cuenta una leyenda...

A post shared by Franc Guisado (@franklalio) on

Hoćete li i vi isprobati ovu prezabavnu 'preobrazbu'?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Znači šta XD Al, da, ofc da ću probat hahahha