Prvi 116 pregleda 25. travnja 2022.

Ovo je sve što zasad znamo o trećoj sezoni 'Euphorije'

euphoria/instagram

Druga sezona serije 'Euphoria' doživjela je tako velik uspjeh da je HBO već sada najavio kako će ju produžiti za još jednu sezonu

Druga sezona serije 'Euphoria' završila je tek nedavno, a već se govori o trećoj sezoni. To niti ne čudi s obzirom na to da je, kako piše Variety, 'Euphoria' sa više od šest i pol milijuna pregleda na posljednjoj epizodi, druga najgledanija serija na HBO-u nakon 'Game of Thronesa'.

Nova sezona službeno je dogovorena 4. veljače ove godine. "Sam, Zendaya i cijela glumačka postava i ekipa su drugu sezonu ove serije podigli do neviđenih visina izazivajući narative, konvencije i formu. Sve to dok su uspjeli zadržati njeno srce. Ne možemo biti više počašćeni što radimo nadarenom i iznimno talentiranom ekipom i jako smo uzbuđeni što ćemo s njima nastaviti svoje putovanje kroz treću sezonu", rekla je izvršna dopredsjednica HBO-a, Francesca Orsi. 

 | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL

Točan datum izlaska nove sezone još nije poznat, ali fanovi misle kako bi to moglo biti 2024. godine. Kada je Entertainment Tonight pitao Zendayu jesu li ove glasine točne, odgovorila je kako misli da bi to moglo biti točno, ali da to ne može sto posto potvrditi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli euphoria (@euphoria)

"Postoje oni koji bi to mogli znati bolje od mene, mislim da je bolje da pitate njih. Ja ću biti zauzeta neko vrijeme", rekla je Zendaya. 

Kad god stigla, mi treću sezonu jedva čekamo. A ti?

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?