Prvi 1301 pregleda 03. ožujka 2021.

Ovo možda niste znali o influencerici Saamo Petri!

Sandra Simunovic/PIXSELL

JoomBoosovka Saamo Petraa danas slavi 21. rođendan, a ovo je deset stvari koje možda niste znali o ovoj simpatičnoj influencerici!

1. Petra je jedna od prvih youtuberica u JoomBoosu

Petra je u JoomBoos ušla na samim počecima kanala, a tada je još snimala s Davorom Gerbusom. Uz Magic Leona i Davora te Mashin The Beauty, ona je prva bila dio JoomBoos tima!

2. Na Totalnom JoomBoosu u Areni Zagreb bila je voditeljica 

S Ivanom Vukušićem Petra je vodila veliki show - Totalni JoomBoos - koji je 2018. godine održan u Areni Zagreb. To joj nije bio prvi voditeljski angažman; vodila je Videostar show prije toga, a voditeljica je i nove sezone Videostara koja uskoro počinje!

3. Mijenjala je boju kose češće nego svi ostali JoomBoosovci zajedno

Petra je dosad imala smeđu, plavu, crnu, sivu, platinastu, nebesko plavu, crvenu, pink i narančastu kosu. Još samo fali zelena u njezinoj kolekciji, možda i ljubičasta, pa će popuniti cijeli dugin spektar! 

4. Šuškalo se da je u vezi s Franom Laušem...

Otkad se pojavila u spotu za njegovu pjesmu 'Daj mi', brojni obožavatelji, ali i kolege youtuberi, počeli su šuškati da je Petra u vezi s kolegom, Franom Laušem. On je također bio dio JoomBoosa prije par godina, ali tada su njih dvoje bili samo frendovi. Oni tvrde da su i danas samo prijatelji, ali njihovi fanovi u to i dalje nisu baš uvjereni...

5. Trenutno je najbolja prijateljica s Marcom Cuccurinom

Iako je Petra omiljena u cijelom JoomBoosu, ali i šire, najviše se u posljednje vrijeme 'skompala' s kolegom JoomBoosovcem, Marcom Cuccurinom. S njim provodi skoro svaki dan, on često dolazi na sleepover kod nje u Zagreb, a zajedno odlaze i na izlete, kave, u restorane, slave rođendane...

6. Od mesa jede samo piletinu

Petra ne voli jesti meso pa tako od mesa jede samo piletinu. Kad god se u društvu naručuje McDonald's, Petra redovito i isključivo naručuje nuggetse! Ili eventualno pileći burger.

7. Gostovala je u emisiji 'Nedjeljom u 2'

 | Autor:

Petra je, zajedno s JoomBoos kolegom TheSikrtom, 2018. godine sudjelovala u emisiji Aleksandra Stankovića, 'Nedjeljom u 2'. Tada je govorila o influencanju, YouTubeu, Instagramu i JoomBoosu te radu i zaradi na društvenim mrežama.

Možda te zanima... SaamoPetraa i TheSikrt bili su u 'Nedjeljom u 2'!

8. Petra ima i svoju knjigu!

 | Autor: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Svoju knjigu 'Buntovnica, ljubavnica, diva' izbacila je 2019. godine, a dosad je knjiga već postala pravi hit, pogotovo među pripadnicima generacije Z i prodana je u tisućama i tisućama primjeraka.

9. Osvojila je titulu Cosmopolitan 'beauty influencerice godine'

Iste godine kad je objavila i knjigu, Petra je osvojila prestižnu titulu 'beauty influencerice godine' po izboru čitateljica Cosmopolitana. "Osvajanje nagrade je odličan osjećaj i to mi je samo velika motivacija za dalje. Nagradu nisam očekivala, ali sam se nadala najboljem jer je to prirodno svim ljudima, pa tako i meni", ispričala nam je tada.

10. U JoomBoosovu 'Poligrafu' otvoreno govorila o odnosu s Davorom...

Na pitanje 'Je li i dalje frendica s Davorom Gerbusom?' Petra je iskreno odgovorila 'ne'. Poligraf je tada pokazao da ne laže, već govori istinu i njoj je tu laknulo. Iako nikad nije mnogo toga govorila o njihovu odnosu nakon prekida prijateljstva, uvijek je naglašavala kako mu želi sve najbolje i kako će se uvijek sjećati njihova prijateljstva.

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?