Prvi 72 pregleda 04. veljače 2017.

Ovo ste čekali: Bieber se vratio na Instagram zbog neočekivanog razloga!

justin bieber
Arhiva

Nakon pet mjeseci došao je i taj dan...

Kolovoz prošle godine bio je težak period za sve istinske obožavatelje megapopularnog Justina Biebera. Naime, tada se pjevač odjednom odlučio povući s društvene mreže koja omogućuje milijunima fanova da nesmetano zavire u njegov život kada god to požele. Instagrama, naravno.

via GIPHY

Iako su na početku mnogi nagađali kako se povukao zbog lavine kritika s kojima se suočila Sophie Richie, s kojom su ga mnogi tada povezivali, vrijeme je pokazalo kako je problem u nečemu potpuno drugom... Naime, prema njegovim riječima, bio je uvjeren kako je upravo ta društvena mreža "prečica za Pakao".

via GIPHY

Slagali se vi s njime ili ne, Justin je cijelih pet mjeseci bio uporan u izbjegavanju Instagrama.

No, sada su se stvari, odjednom, promijenile.

 

Let me see your #unlimitedmoves

A video posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Naime, u suradnji s njemačkom telekomunikacijskom kompanijom napravio je reklamu koju je odlučio podijeliti sa svojih "skromnih" 77,2 milijuna pratitelja te ih zamolio da podijele svoje najotkačenije plesne pokrete.

Profinjen look, u odijelu i s naočalama koji mu daju dozu ozbiljnosti, ali potpuno rasplesan, svima je jasno - simpatični Justin se vratio online svijetu na najbolji mogući način.

via GIPHY

No, oni koji ga prate na Twitteru možda su mogli što se događa. Naime, pjevač se prije svega nekoliko dana pohvalio kako radi na nečemu posebnome.

Podsjetimo, na Instagram se nedavno nakon godinu dana izbivanja vratio i Ed Sheeran pa se ne bi čudili da ga je upravo on podsjetio koliko aktivnost na toj društvenoj mreži može biti zabavna...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?