Prvi 528 pregleda 13. rujna 2021.

Ovo su najbolji trenuci s Video Music Awardsa

pixsell/reuters

Ovogodišnja dodjela MTV Video Music Awardsa nikako nije bila dosadna, bilo je tu svega - od zanimljivih outfita pa do pravih drama. U nastavku ti donosimo najbolje trenutke s dodjele

Jučer su MTV Video Music Awardsi u New York doveli neke od najvećih glazbenih i showbizz faca, piše People, a mi vam donosimo pregled najboljih trenutaka. Naravno, bilo je tu drame, zaljubljenih parova i prilično ekstravagantnih outfita.

1. Prva pojava Travisa i Kourtney na crvenom tepihu

Travis Barker i Kourtney Kardashian prvi put su se zajedno pojavili na nekom crvenom tepihu. Naravno, svi su mogli primijetiti kako je ovaj par prilično zaljubljen pa smo uvjereni da im ovo nikako neće biti posljednji zajednički crveni tepih. 

2. Zamalo izbjegnuti okršaj Conora McGregora i Machine Gun Kellyja

Atmosfera na crvenom tepihu skoro je došla do usijanja kada je MMA borac Conor McGregor počeo vikati na repera Machine Gun Kellyja dok je prolazio sa svojom djevojkom Meghan Fox. Jedan izvor je rekao za People kako se Conor želio fotografirati s Kellyjem, ali da njegovo osiguranje to nije dozvolilo pa je Conor odlučio baciti svoje piće na njega.

Pogledajte video:

3. Madonnin homage MTV-u

Na ovoj dodjeli nagrada, MTV je proslavio 40 godina svog postojanja. Show je otvorila Madonna i svojim pomalo provokativnim outfitom se osvrnula na početak svoje karijere za koju je najzaslužniji upravo MTV. 

4. Govor Travisa Scotta

Reper Travis Scott osvojio je 'Best Hip Hop' nagradu za svoju pjesmu 'Franchise' no, njegov pobjednički govor je iznenadio mnoge. S obzirom na to da se nedavno pomirio sa svojom djevojkom Kylie Jenner i da cijeli svijet zna da očekuju drugo dijete, mnogi su očekivali kako će spomenuti njeno ime u svom govoru. No, to se nije dogodilo, ali je zato spomenuo da je jako zahvalan svojoj majci, Bogu, kćerkici Stormi i svojim fanovima. 

5. Beba na putu

Frontmen grupe 'Twenty One Pilots', Tyler Joseph, tijekom nastupa je obznanio da on i njegova supruga Jenna očekuju drugo dijete. "Moja žena je trudna, nisam želio svima slati poruke", rekao je pjevač s pozornice.

Ova dodjela definitivno nije bila dosadna, slažete li se?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?