Prvi 2 pregleda 26. studenoga 2015.

Sretna i zaljubljena: Prve Severinine fotke nakon udaje

Severina

Pjevačica je s obožavateljima podijelila sreću...

Nakon što su se slegnuli dojmovi nakon veličanstvenog vjenčanja, Severina (43) je odlučila s obožavateljima podijeliti i privatne fotografije.

- Upali svjetlo da se gledamo u oči kao u staroj dječjoj igri, ko će duže moći, kažu da sudbinu niko ne može da spriječi... šta će nam riječi, oči će nam reći... - ne skrivajući zaljubljenost napisala je Sevka ispod prve fotke.

- Cvijeće je ukras bašte, leptir je ukras cvijeta, a djeca puna mašte, djeca su ukras svijeta... - stoji u opisu druge na kojoj se vidi preslatki Aleksandar u društvu prijatelja.

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..