Prvi 1559 pregleda 24. svibnja 2022.

Ovo su tri najseksi horoskopska znaka

reuters/pixsell/CANVA

Ako ste se ikada zapitali koji su to najprivlačniji, odnosno, najseksi horoskopski znakovi i zašto su baš oni dobili tu titulu, na pravom ste mjestu jer vam u nastavku donosimo odgovore!

Svaki horoskopski znak ima neku titulu kojom se može pohvaliti, pa tako postoje znakovi koji imaju najljepši osmijeh, najljepše oči, oni koji su najbolji vozači, najbolji kuhari... Mnoge od njih već smo spomenuli u svojim člancima pa su sada na red došli i oni horoskopski znakovi koji su najprivlačniji, odnosno, najseksi. 

Ako vas zanima koji su to znakovi i je li i vaš znak na popisu, nastavite čitati jer smo na Rankeru pronašli odgovore. 

1. Škorpion

Najprivlačniji znak cijelog horoskopa, definitivno je škorpion. Čak i ako se njegov fizički izgled u potpunosti ne poklapa s trenutnim standardom ljepote, škorpionova neodoljivo privlačna energija natjerat će svakoga da u potpunosti izgubi glavu za njim. Upravo zato, mnogi tu privlačnost niti ne mogu opisati već joj se jednostavno prepuste. 

 

via GIPHY

Također, škorpion je jedan od onih znakova kojemu se možete povjeriti i biti sto posto sigurni da će vašu tajnu čuvati bez obzira na sve. 

2. Lav

Iako su lavovi vrlo fizički atraktivni i imaju najljepši osmijeh u cijelom horoskopu, ono što ih zapravo čini atraktivnima jest njihova karizma, optimizam i opuštenost. Lavovi se znaju jako dobro zabavljati, ali se uvijek pobrinu da se i svi oko njih zabavljaju jednako dobro. 

via GIPHY

Iako lavovi vole partijati i zabavljati se s hrpom ljudi, uvijek će naći vremena za jednu, sebi omiljenu, osobu i razmaziti ju u svakom smislu te riječi.

3. Rak

Rak je najromantičniji znak cijelog horoskopa i upravo to je ono što ga čini nevjerojatno privlačnim. Svi volimo biti u centru pažnje i to je upravo ono što nam rak može pružiti. Ako ikada pomislite da nitko ne obraća pažnju na vas i da nitko ne pamti neke sitne detalje o vama, samo se obratite raku i on će vam reći sve što ste ikada željeli čuti. 

via GIPHY

Naravno, kao svi mi, i rak ima neke svoje tamnije strane, ali ako njih uspijete podnijeti, imat ćete osjećaj kao da ste osvojili jackpot!

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 8b13a0a705c69eb6e17cc9205ef2259419e16855

    Hahaha da umrem od smjeha rak romantican ha ha 13 godina zivim sa dragim koji je rodjen u znaku raka i nisam primjetila tu njegovu romanticnost u 13 god.A imam i prijateljicu koja je rodjena u znaku raka nisam primjetila ... prikaži još!