Prvi 374 pregleda 03. svibnja 2022.

Ova kuća u obliku školjke idealna je za ljetni odmor!

airbnb

Ako ste ikada poželjeli živjeti kao Mala sirena ili neka druga morska životinjica, onda je kuća iz ovog članka kao stvorena za vas jer njen oblik i unutrašnjost od školjki nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim

Na otočiću Isla Mujeres u Meksiku nalazi se kuća koja ni po čemu nije obična. Niti po vanjskom obliku koji podsjeća na školjku niti po unutrašnjosti koja je ispunjena pravim morskim školjkama.

Kako piše Miss7, ova kuća se zove 'Casa Caracol' što bi značilo 'kuća puž'. To, zapravo, ima smisla jer ima oblik poput puževe školjke, a sastoji se od manje i veće 'školjke' te je namijenjena za boravak četvero ljudi.

U manjoj, okrugloj školjki nalazi se veliki krevet s prikladnim uzglavljem te privatna kupaonica s tušem, a kupaonica je cijela napravljena od školjaka. 

 | Autor: airbnb airbnb

Velika školjka ima dvije etaže. Na donjoj se nalaze prostor za sjedenje, kuhinja i blagovaonički stol uz kojeg su stepenice za drugi kat i mala kupaonica. 

Na zidovima se nalaze slike s raznim morskim motivima, na zavjesama morske zvijezde i školjke, a s balkona se pruža pogled na Karipsko more. 

 | Autor: airbnb airbnb

Osim zanimljive unutrašnjosti, u sklopu kuće se nalaze bazen i ležaljke, a zidovi su ukrašeni školjkama. Vaze za cvijeće su u obliku riba kao i skulpture iz kojih voda teče u bazen.

Cijena noćenja u ovoj kući iznosi oko dvije tisuće kuna, ali već je sada rezervirana za gotovo cijelo ljeto. Ostalo je još samo nekoliko dana slobodno u kolovozu i rujnu.

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?