Prvi 1134 pregleda 26. lipnja 2019.

Ovu novu pjesmu nećeš moći prestati slušati

screenshot

Ovu pjesmu ćeš zasigurno slušati na repeatu.

Mladi pjevač Luka Basi pripremio je novu hit pjesmu 'Kad vidin Boga uživo' koju će publici predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Luka je za snimanje spota izabrao Pag, a evo kako izgleda kada se redateljske palice na tom bajkovitom otoku prihvati Neo Visuals:

Ovaj zaljubljenik u dalmatinsku glazbu ne krije oduševljenje, ali ni tremu zbog nadolazećeg nastupa: „Kao dijete sam sanjao o nastupu na Splitskom festivalu, a priznajem da što je festival bliži imam veću tremu i jako mi je stalo da opravdam povjerenje publike“, rekao je Luka.

Glazbu i tekst njegove nove pjesme potpisuju suradnici Raay i Nenad Ninčević, a aranžman i produkciju Branimir Levac i Krešimir Tomec, koji ujedno i čine Raay.

 | Autor: screenshot screenshot

 Moderna balada s ozbiljnom ljubavnom pričom koju će Luka predstaviti na splitskim Prokurativama mjesto će pronaći i na njegovom albumu prvijencu uz ostale uspješnce „Nisam ja od jučer“, „Ružo bila“, „Solo“, „Kombinacija“, „U bijelom“ te „Istrijanko ružo moja“. Album će svjetlo dana ugledati 6. srpnja, baš kada će i Luka uživo zapjevati splitskoj publici. 

Luka, sretno na festivalu!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    slatka je :p