Prvi 2643 pregleda 01. ožujka 2021.

Ožujak će biti savršen za ova tri horoskopska znaka

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Prema Elite Dailyju, ovi horoskopski znakovi će stvarno uživati ovoga mjeseca!

1. Ovan

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak se ima čemu radovati ovoga mjeseca. No, prva polovica mjeseca će za Ovnove biti nešto sporija i samokritičnija. Preispitat će svoje odluke i postupke, a već oko 20. Ožujka će živnuti i unijeti u svoj život više energije i zadovoljstva. Konačno će im porasti samopouzdanje i obožavat će sebe u svakom pogledu. Krajem mjeseca će se Ovnovi probuditi i osloboditi 'lanaca' samokritike i naučit će se voljeti.

2. Škorpion

via GIPHY

Ovoga mjeseca Škorpioni će osloboditi svoju umjetničku prirodu. Trebali bi se pripremiti na mjesec pun zabave i ljubavi. Škorpioni će se povezati sa svojim 'unutarnjim djetetom' i počet će se baviti hobijima koji ih usrećuju. Zaboravit će na sve brige i probleme koje im donosi 'odrastao svijet' i prepustit će se mašti, piše Elite Daily.

3. Riba

via GIPHY

Ovaj mjesec jednostavno pripada Ribama! One će biti izvor radosti i svjetlosti svima koji se nalaze u njihovom okruženju. Njihov znak odiše ljubaznošću, nježnošću, maštom i čistim sanjarenjem. Ovaj horoskopski znak će svojim magičnim dodirom zaintrigirat svoje bližnje i začarat ih svojom 'zaraznom' energijom. Trebali bi uživati u ovom mjesecu do maksimuma!

Ako pripadate jednom od ovih znakova onda ćete stvarno uživati ovoga mjeseca!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?