Prvi 610 pregleda 03. svibnja 2019.

OMG: Glumica uvjerena da su je posjetili duhovi

lilycollins/instagram

Prilično je uvjerena da joj se događalo nešto paranormalno, ali nije uplašena zbog toga

Zvijezda filma Extremely Wicked, Shockingly Evil o šokantnim zločinima serijskog ubojice Teda Bundyja, Lily Collins, upravo je izjavila da su je prije snimanja filma posjetili duhovi Tedovih žrtava, piše Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prints and patterns for Press Day 3...

Objavu dijeli Lily Collins (@lilyjcollins)

Kad se pripremala za snimanje filma, Lily se navodno svake noći budila u 3:05 i nije si mogla objasniti zašto joj se to događa.

"Probudila bih se i otišla po šalicu čaja, pokušavajući shvatiti zašto sam se opet probudila u to doba. Budila bih se uz slike nekih jezivih borbi", objasnila je glumica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finding my light... at a red light...

Objavu dijeli Lily Collins (@lilyjcollins)

Naravno, guglala je i otkrila da je upravo to doba noći/jutra najpogodnije za posjete duhova, a kasnije je samu sebe uvjerila da je možda pokušavaju kontaktirati Tedove žrtve. "Nisam bila uplašena, osjećala sam neku vrstu potpore. Kao da su mi govorili: 'Hvala ti što nas slušaš, hvala ti što pričaš našu priču', tako nešto", dodala je.

Okej, očito je samu sebe stvarno straaaašno uvjerila u ovu paranormalnu priču.

No, nije imala samo neobjašnjive susrete, već ipak i one stvarne. Naime, nedavno je Lily upoznala i Elizabeth Kloepfer, ženu koju igra u ovom filmu. 

"Ne znam hoće li ona pogledati film, bilo bi to previše teško, ali nam je na snimanju cijelo vrijeme bila podrška. To nitko nije očekivao, s obzirom na sve što je prošla. No, jako nas je osnažila. Predivna je", objasnila je Lily.

Film na američki Netflix stiže danas, a mi ćemo ga moći pogledati od 13. lipnja.

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POSLUŠAJ NOVU JOOMBOOS PJESMU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Kaaaj? :O