Donosimo vam recept za Pastu al Limone, jelo koje je osvojilo društvene mreže. Za ovaj ukusan obrok potrebno vam je samo nekoliko sastojaka te malo vremena. Dobar tek!
SASTOJCI
- špageti 300 g
- limun 2 kom
- maslinovo ulje 3 žlica
- maslac 40 g
- češnjak 4 režanj
- parmezan
- chili pahuljice
- listići svježeg peršina
- svježe mljeveni crni papar
- sol
POSTUPAK
- Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju, odvojite i sačuvajte šalicu vode u kojoj se tjestenina kuhala, piše miss7.
- U tavi zagrijte maslinovo ulje, maslac i čili, dodajte sitno nasjeckani češnjak i pržite nekoliko minuta.
- Kada je češnjak lagano zapečen, dodajte sok dva limuna i vodu u kojoj se kuhala tjestenina te kuhajte dok ne proključa.
- U tavu dodajte tjesteninu, naribanu koricu dva limuna, papar i sol pa pirjajte nekoliko minuta.
- Tjesteninu poslužite posutu naribanim parmezanom i listićima svježeg peršina.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.