Prvi 552 pregleda 29. lipnja 2018.

PATROLA: TheSikrt ne zna ništa o JoomBoos-u?!

JoomBoos, Pixell, Canva

Sutra izlazi nova epizoda Patrole! Saznaj što te sve u njoj očekuje.

Osim što je ova epizoda nešto što ćeš apsolutno jedva čekati, moramo te obavijestiti da je sutrašnja epizoda ujedno i posljednja epizoda Patrole. 

Ali ne žali, definitivno će te oduševiti i šokirati! Na pozitivan način, naravno.

Pripremi se na nešto neočekivano...

via GIPHY

U ovoj epizodi nema izazova, nego dolazi do malog plot twista.

The Sikrt i njegov fan Valentin odgovaraju na ultra teška pitanja o JoomBoosu, a sve to u ograničenom vremenu!

Tko prvi, njegova djevojka - kako bi se reklo.

LayZ im je jedini i glavni sudac koji određuje bodove, a ovaj put je odlučio biti brutalan i strog.

via GIPHY

Tko će pobijediti i kakav će poklon dobiti?! Saznaj sutra u 11:00 na JoomBoos YouTube kanalu!

Dok čekaš novu epizodu, prisjeti se što je bilo u prošloj:

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve