Prvi 9213 pregleda 10. veljače 2021.

Pavle glumi u hit turskoj seriji: 'Nare i Sancar su divni'

Privatna arhiva

Razgovarali smo s Pavlom Bogičevićem, 12-godišnjim glumcem, pjevačem, plesačem i učenikom sedmog razreda iz Podgorice (Crna Gora), koji je svoju prvu veću ulogu imao upravo u izuzetno popularnoj turskoj seriji 'Ambasadorova kći', gdje glumi dječaka Matka. Ispričao nam je kako je bilo na snimanju, koga je sve upoznao i kakvi su glavni glumci iz serije koje svaki dan prati veliki broj gledatelja u Hrvatskoj

"Neslihan Atagül i Engin Akyürek, koji u seriji glume Nare i Sancara, divni su uživo. Tijekom snimanja su bili nevjerojatno opušteni i dragi, baš mi je bilo lijepo u njihovom društvu, uspjeli smo i popričati i fotkati se zajedno", ispričao nam je Pavle, koji je na kasting za seriju otišao slučajno, po preporuci prijatelja.

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

"Crnogorski redatelj Danilo Marunović, po preporuci dječjeg glumca Davora Dragojevića, nazvao je moje roditelje i predložio im da dođem na kasting za seriju 'Ambasadorova kći'. Redateljica Zeliha Orman bila je jako zadovoljna mojom glumom i tako je sve počelo", govori Pavle, kojemu je ovo bila prva ozbiljna glumačka avantura.

Ovo mu je prva profesionalna uloga

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

"Uloga u ovoj seriji je moja prva profesionalna uloga, pa sam na početku bio u tremi, ali na setu sam promatrao što rade i kako glume ostali, iskusniji kolege i upijao sve oko sebe pa mi je već drugog dana snimanja bilo mnogo jednostavnije. Svi su bili zadovoljni kako glumim pa mi je samim time bilo još lakše", kaže.

Od šeste godine nastupa na glazbenim festivalima

Pavle se glumom rekreativno, a pjevanjem i profesionalno bavi već nekoliko godina, a od svoje šeste nastupa na brojnim festivalima po rodnoj Crnoj Gori, ali i u ostalim zemljama regije.

"Osvojio sam već nekoliko nagrada na glazbenim festivalima, nastupao sam na festivalu 'Naša radost' i prošle godine, a glumio sam, osim u seriji, i u jednoj reklami."

Odličan je učenik i još ne zna što će točno biti 'kada odraste'

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Pavle trenutno ne razmišlja previše o karijeri koju će ganjati kad još malo poraste, ali sviđa mu se ono čime se trenutno bavi, uz školu i sve ostale obaveze koje ima.

"Zasad mi se jako sviđaju i gluma i pjevanje, ali s obzirom na to da sam odličan učenik, možda se još i predomislim oko karijere i smjera u kojem se želim razvijati", objašnjava. 

'U našoj se obitelji stalno pjeva i glumi'

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Najveća mu je podrška u svemu što radi cijela obitelj, posebno sestra Katarina, poznata crnogorska glumica i pjevačica, a nije toliko čudno da se već tako rano počeo ozbiljno baviti glumom i pjevanjem, s obzirom na to da odrasta u veoma kreativnoj obitelji.

"Mi smo prava umjetnička obitelj i kod nas se uvijek nešto pjeva i uvijek se glumi. Siguran sam da su i oni zadovoljni svime što radim, pogotovo zato što radim ono što volim, a to im je daleko najvažnije."

Želja mu je glumiti u filmu, a uskoro nastupa u kazališnoj predstavi

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Dosad još nije glumio ni u jednom filmu, a to mu je, kaže, velika želja, no uskoro nastupa u novoj kazališnoj predstavi 'Djokonda' redateljice Dušanke Belade, koja će se ove godine izvoditi u Crnogorskom narodnom kazalištu. 

Dok ne glumi i ne pjeva i dok odmara od svih obaveza koje ima, voli igrati igrice i pratiti što se događa na YouTubeu, TikToku i Instagramu. A JoomBoos prati već godinama, priznaje!

Obožava JoomBoos, a najviše mu se sviđa 'Prank'd'

"Već dugo aktivno pratim JoomBoos i jako mi je zanimljiv sadržaj koji stvarate. Najviše volim 'Prank'd', rješavanje ispita i igranje 'Among Us', a najdraži youtuberi su mi TheSikrt, Leon Dejanović, Bruno Lukić, Magic Leon, Saamo Petraa, Svenky, Luciano, 10Ficho, Marco Cuccurin...", govori nam Pavle za kraj.

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?