Prvi 494 pregleda 12. studenoga 2018.

Pete se opet šali na račun veze s Arianom. Je li to ok?

ariana grande / instagram

U SNL-u se ponovno našalio na račun bivše zaručnice, dok ona piše pjesme za sve svoje bivše...

Ariana Grande nakon prekida s Peteom Davidsonom ne prolazi baš najbolji životni period, no on se s prekidom nosi na nešto drugačiji način. Nakon što se na račun prekida već našalio u emisiji Saturday Night Live, na što mu je ona odgovorila na Twitteru, sad je to napravio ponovno, piše Cosmopolitan.

Ariana je, također, snimila i pjesmu za sve svoje bivše 'thank u, next', a upravo na tu pjesmu je reagirao Pete. U SNL-u je dao komentar o svojoj bivšoj zaručnici - i u početku se činilo da je zapravo jako pozitivan.

Neugodna situacija

"Znam da su mnogi zainteresirani za temu mog prekida s Arianom. No, istina je da to nije ničija briga. Ponekad nešto jednostavno ne uspije i to je okej. Ona je divna osoba, snažna osoba i zaista joj od srca želim svu sreću ovog svijeta", počeo je Pete. 

No, onda je dodao neslanu šalu koja mu možda i nije trebala...

Naime, nakon slušanja Arianine pjesme 'breathin' i nakon što ga je voditelj pitao je li u redu da se (Ariani) javi na telefon, on je rekeo: "Da, da, Ariana je cool čovječe. Skroz cool", na što mu je voditelj dodao: "A što, ti je kao poznaješ?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i am but a pete davidson update acc stay tuned for more (pete follows / comments sumtimes)

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Bila je to iznimno neugodna situacija. Iznimno neugodna. I nepotrebna... Što vi mislite?

Fotkaj se sa svojim brojem JoomBoos Videostar magazina kao što je to napravio Dennis Domian i objavi fotku na svom Instagramu uz hashtag #videostarmagazin (stavi profil na javno), i možda bas ti osvojiš JoomBoos poklon paket!  Požuri, petkom biramo tjednog pobjednika!

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ndnd

    naravno da je okej, to je njegov umjetnički izričaj kao što je njoj pisanje pjesama o bivšima. jel ona po tome onda okej?
  • mala_loodacha

    nije okej :(