Prvi 6082 pregleda 18. srpnja 2017.

Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju!

Instagram
Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju! Petra, Marko, Marija... Svi YouTuberi podržali Dalmaciju!

Brojni tuberi su na društvenim mrežama dijelili korisne informacije i podršku ugroženim područjima

Strašni požari zahvatili su područje Splita i okolice, Zadra, Šibenika, ali i Bosne i Hercegovine i Makedonije - svi koji su u mogućnosti pomažu vatrogascima, a oni koji nisu daju pružaju znakove podrške putem duštvenih mreža. 

- Ja sam u Trogiru koji nije direktno ugrožen, ali smrad je strašan i teško se diše. Žao mi je svih ljudi čiji su domovi nastradali, nadam se da će se vatra smiriti - rekao je YouTuber Marko Vuletić.

Marija Žeželj, Petra, Nika Ilčić i ostali su također dijelili korisne informacije poput besplatnih vožnji Uberom za potrebite. Osim toga širili su ljubav i pozitivu za sve ugrožene! U galeriji donosimo fotke s društvenih mreža YouTubera.

Drži se Dalmacijo! <3

Tvoja reakcija?

8 Komentar/a

Pročitaj sve
  • barbara_k

    Najvecaa mi je zelja imati unicorn kistove ja jako volim sminkati a i drugima se svida kako ja sminkam ali nemam dobre kistove a sa dobrim kistovima to bi bilo jos bolje...htjela bih mozda i neki ruz i higlighter...volim te puno💜💜
  • adna21

    Maso volim sve iz JoomBoosa ali tebe najvise volim nadam se da cu dobiti ovaj beauty poklon poato nikada nisam nista dobila ljubim te pozz❣❣💞💞