Prvi 1106 pregleda 06. rujna 2019.

Petra priznala je li i dalje dobra s Davorom Gerbusom...

Goran Stanzl/Pixsell

U novom serijalu JoomBoosa i 24sata - Poligrafu - poznate zvijezde regionalne scene stavili smo na najveći test istina i laži koji su ikada u životu prošli. Poligraf je nemoguće prevariti? Ili smo samo tako mislili? Svakog tjedna donosimo vam novi video nove zvijezde koja je morala odgovoriti na najneugodnija pitanja ikad. U novoj epizodi 'žrtva' je youtuberica Saamo Petraa.

Petri pitanja o odjeći, šminkanju i estetskim operacijama, na koja je trebala odgovoriti na samom početku poligrafa, nisu bila nikakav problem. No, onda je stiglo sljedeće pitanje: "Je li Gloria Berger vaša najbolja prijateljica...?"

Gloria joj nije naj frendica?

Kad je odgovorila 'Da', poligraf je pokazao da je to laž. Kako se izvukla?

"Pa okej, možda nije baš top najbolja prijateljica samo zato što se ne družimo toliko dugo, ali to ne znači da mi nije najbolja frendica", rekla je. Okej, kužimo.

Jesi li još dobra s Davorom Gerbusom?

No, to nije bio kraj neugodnjaku... Uslijedilo je pitanje kojemu se Petra najmanje veselila i koje se nadala da će izbjeći. Detektiv ju je upitao: "Jeste li i dalje prijateljica s Davorom Gerbusom?"

Kad je rekla 'ne', detektor je pokazao da ne laže. Uf, kakvo olakšanje...

Na kakva je još neugodna pitanja Petra trebala odgovoriti detektivu i je li još koji puta pokušala prevariti poligraf? Pogledajte u novoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu. 

 

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Smolbean

    Ja si nebi bila
  • mala_loodacha

    what???