Prvi Potres na Banovini 651 pregleda 01. siječnja 2021.

Pitali smo VAS što želite u novoj godini: 'Da bude bolja'

unsplash

Da svima bude mirnija, zdravija, bolja i ljepša 2021., to vam mi iz JoomBoosa želimo, svima vama! A na Instagramu smo pitali i vas, naše vjerne pratitelje, što si vi želite u novoj godini. Evo što ste nam neki od vas pisali:

Većina vas bila je kratka i jasna i pisali ste kako ne želite da 2021. bude teška kao što je to bila 2020. godina. Tu se većina vas odmah složila. Ali, neki su imali još konkretnijih želja, povezanih sa zdravljem, srećom, ali i nekim sitnicama na koje ponekad i zaboravimo.

 | Autor: unsplash unsplash

"Želim da u 2021. prestanu potresi i da nestane Covid", napisala nam je pratiteljica Lana. Slične želje da prestane korona i da je se riješimo imali su i Sara, Bruna te Tibor, a da 2021. bude bolja od 2020. jednostavno su si zaželjeli Gabriel, Emina i Lea. 

"Ja bih voljela da me zapravi youtuberica Anna Lazarević i da prođe korona", konkretna je bila jedna Annina obožavateljica koja nam je pisala, a Jakov si je u 2021. poželio da napokon nađe djevojku! Jako lijepo...

 | Autor: unsplash unsplash

Jedna želja koja nas je posebno dirnula, pogotovo nakon svih prizora napuštenih, izgubljenih, zbunjenih i tužnih životinja koje su ostale same ili izgubljene nakon razornog potresa na Banovini, bila je ona Lucije Bekavac. Ona je napisala kako bi najviše od svega u novoj godini željela dobiti kućnog ljubimca, psića mopsa. 

Svima koji ste nam pisali želimo da vam se sve ove želje ostvare. Svima vama želimo sve najljepše i najmirnije u novoj godini. A svima onima kojima je sada najteže, koji su izgubili svoje voljene i ostali bez svega što su imali i bez krova nad glavom, želimo poručiti da smo tu uz njih i da ćemo im što prije svi zajedno pomoći da ponovno stanu na svoje noge i spavaju u vlastitom krevetu, u vlastitoj kući, u svom malom miru.

Tvoja reakcija?