Prvi RAP CAMP 4626 pregleda 04. listopada 2019.

Pjevačica Sara Jo otkrila koji je njezin tip dečka

benny.take.a.moment/sarajoofficial/instagram

Sara je spremno odgovorila na 24 pitanja ekipi 24sata i otkrila neke detalje koje dosad nikome nije. Pogledajte video u nastavku.

Sara Jovanović, srpska pjevačica koju svi prepoznaju jednostavno kao Saru Jo, ušla je u glazbeni mainstream 2017. godine, ali sve o njoj je daleko od mainstreama.

Odgovarala je na 24 pitanja

Pjesme su joj zabavne, jedinstvene i jako cool, inspiracija su joj pjevačice koje smo svi slušali 90-ih godina, a za provokacije youtubera Bake Prase, kaže, "nema vremena".

Glazbeni uzori

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sara Jo (@sarajoofficial)

Saru je ekipa 24sata uhvatila u Beogradu i ona im je odgovorila na 24 škakljiva, zanimljiva i zabavna pitanja. Čak je i plesala, nešto je i otpjevala, bila je jako slatka, jako opuštena i spontana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙🦋💎 PODGORICA 💎🦋💙 Stajling: @vladislava333

Objavu dijeli Sara Jo (@sarajoofficial)

Na pitanje što je najviše izdvaja od ostatka balkanske scene, Sara je rekla da bi voljela da je to njezina jedinstvena boja glasa, a kao glazbenu inspiraciju navela je popularna imena poput Britney Spears, TLC, Destiny's Child i Beyonce.

Tko je Sarin mili, mili?

Sara je također otkrila kako za nju izgleda idealan prvi spoj te tko je njezin 'Mili, Mili...' Cijeli video možete pogledati na YouTube kanalu 24sata.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?