Prvi 790 pregleda 25. travnja 2018.

Plaćaju objave: Pojavila se nova društvena mreža?

Pixabay

Društvena mreža poput Facebooka, sa svega milijun korisnika (facebook ih ima 2 milijarde) postoji još od 2015., a njezini korisnici mogu zaraditi objavama, komentarima, lajkovima.

Funkcionira po principu da, ukoliko netko komentira ili lajka tvoj status, Minds te nagradi ''tokenom''. Ipak, token se ne može zamijeniti baš za stvarni novac (i to se možda promijeni) već se može koristiti na samoj mreži ukoliko plaćaš oglas koji će vidjeti drugi korisnici. Možeš i platiti korisniku da podijeli tvoju objavu sa svojim prijateljima.

 

via GIPHY

 

S obzirom da je ekipa iz Minds-a već počela testirati pretvaranja tokena u kriptovalutu, ubuduće bi korisnici zaista mogli pretvarati tokene u konkretan novac.

Misliš li da bi radi ovoga Minds mogao zamijeniti Facebook u budućnosti?

 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve