Prvi 4564 pregleda 03. lipnja 2019.

Plavuši koja je uletjela na teren obrisali Instagram profil

zenski svijet/instagram

Nakon što ju je preko noći zapratilo više od dva milijuna ljudi, njezin Instagram profil je izbrisan. Sad se prebacila na Twitter.

Kinsey Wolanski, djevojka koja je utrčala u teren za vrijeme finala Lige prvaka, ostala je bez svog Instagram profila. Naime, prije nego je odlučila polugola prekinuti utakmicu, njezin profil pratilo je oko 300 tisuća ljudi. Ta brojka je porasla na 2 i pol milijuna kad su gledatelji diljem svijeta vidjeli njezin provokativan performans na televiziji.

Naime, ona je utrčala na teren u 18. minuti utakmice Liverpool - Tottenham, a oskudni kupaći kostim koji je nosila nije ostavio mnogo prostora za maštu. Ova 22-godišnjakinja ukrala je svu pažnju, ali i naslovnice, a sve zato što je, kako kaže, željela izaći iz svoje zone komfora.

Njezin kupaći kostim nosio je poruku kojom je Kinsey ispromovirala svog dečka Vitalyja Zdorovetskiyog i svojim "požrtvovnim" činom mu donijela oko 3 milijuna funti.

Dojmovi se atraktivnoj plavuši izgleda još nisu slegnuli, a novostečenim fanovima obratila se putem Twitter profila: 

"Upravo sam završila vježbanje. Napravila sam Twitter i imam samo jedan tweet. Nikad prije nisam koristila Twitter, ali sad hoću jer je moj Instagram hakiran. Bilo je ludo."

Inače, ovaj pothvat je njezin dečko Vitaly pratio s tribina, doduše prerušen jer mu je zabranjen pristup utakmicama. Naime, on je sličnu stvar napravio u finalu Lige prvaka 2014. te finalu NBA-a 2016. godine. 

Ovaj 27-godišnji Rus popeo se i na automobil bivšeg premijera Ive Sanadera kada je izašao iz zatvora te tako postao poznat hrvatskoj javnosti, nakon što ga je u Hrvatsku doveo JoomBoos. Njegov Instagram broji 2,6 milijuna pratitelja, a YouTube kanal vrtoglavih 10 milijuna. 

Bilo kako bilo, ovaj događaj Kinsey će zasigurno pamtiti cijeli život. 

Možda te zanima... Tko je cura koja je u kupaćem kostimu prekinula finale?

Je li se isplatilo ovo učiniti ili ne? Ipak, preporučamo ti da dobro promisliš prije nego se odlučiš na neki sličan pothvat. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah ups