Prvi 4707 pregleda 02. lipnja 2019.

Tko je cura koja je u kupaćem kostimu prekinula finale?

kinsey._sui/Instagram

Tko je Kinsey Wolanski i zašto je ona danas 'vruća' tema gotovo koliko i sama utakmica finala Lige prvaka?

Jučerašnje finale Lige prvaka u kojem je Liverpool pobijedio Tottenham 2:0, osiguravši si prednost već u prvoj minuti velika je vijest sama po sebi. No, detaljnom analizom, stručnjaci se slažu kako, osim napete atmosfere zbog same činjenice kako se radilo o finalu, igra nije ponudila ništa napeto te je ne mogu ocijeniti kao visoko kvalitetnom. No, ono što je 'zapalilo' atmsoferu zasigurno je oskudno odjevena plavuša koja je polugola pretrčala terenom i prekinula utakmicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#kinsey #kinseysue #kinseywolanski

A post shared by Kinsey sue (@kinsey_sue_official_fan_page) on

Igra je na trenutak morala biti zaustavljena u prvoj polovici nakon što je preko terena pretrčala Wanda Metropolitano, manekenka i djevojka poznatog youtubera Vitalyja Zdorovetskog. Zaštitari su je uhvatili i zadržali na razgovoru - ali čini se ne zadugo jer se nedugo nakon oglasila na društvenim mrežama. 

Zdorovetski je također poznat po sličnim ispadima te mu je zabranjen pristup velikim sportskim događajima nakon što je nešto slično napravio u finalu Svjetskog kupa 2014. Ups...

Podsjećamo, Vitaly se prije četiri godine odazvao na JoomBoosov poziv i došao u Zagreb gdje je imao veliki meet-up!

Objasnila zašto je to napravila

Kinsey je bjavila snimku incidenta na Twitteru s porukom: " Život je prekratak, činite lude stvari koje ćete zauvijek pamtiti!"

Eto, za sve one koji su se pitali što ju je potaknulo na to, čini se da je razlog zbilja tako jednostavan, a njezina popularnost nakon toga neupitna. 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahah, hit!!!