Prvi 769 pregleda 01. ožujka 2018.

Pliz samo vrhove: Ono kad te frizer očerupa kandžama

clawzgeneration@instagram

Ova tehnika šišanja totalno je luda, a kada pogledaš video saznat ćeš i zašto.

Na društvenim mrežama možemo vidjeti svakakve tehnike šišanja. Od onih najuobičajenijih do onih najneuobičajenijih kao što su šišanje sjekirom i paljenje kose (mi se definitivno ne bi prepustili takvom frizeru). Nedavno se na Instagramu posebno istaknuo jedan profil koji predstavlja totalno novi i nikad prije viđeni način šišanja.

Naime, radi se o čudnovatim, a i pomalo strašnim nastavcima koji se stavljaju na jagodice prstiju. Ti nastavci podsjećaju nas na film 'Edward Škaroruki' jer izgledaju poput velikih metalnih kandža. Kada frizeri pomiču svoje prste kandže se otvaraju i zatvaraju, te na taj način skraćuju kosu.

Ovu tehniku šišanja izumio je Valentino LoSauro. Na patentu je radio dvije godine, potrošio preko 200 tisuća američkih dolara, a lude nastavke nazvao je 'Clawz'. Valentino se služi ovom tehnikom zadnjih osam godina. Iako prvo koristi normalne škare kako bi skratio kosu, 'Clawz' mu služe za sam finish.

- Ideju sam dobio u devedesetima. S obzirom da sam pijanist i frizer, htio sam tehiku laganih pokrete prstiju za vrijeme sviranja prenijeti na šišanje - rekao je Valentino, te objasnio kako ima čak dvije tehnike šišanja Clawzom: 'Let bumbara' i 'Ubojstvo'.

- Zahvaljujući ovim nastavcima dobije se sasvim drugačiji izgled kose koji se ne može postići tradicionalnim škarama za kosu - izjavio je inovator čiji su klijenti i više nego zadovoljni. Također, metalnim nastavcima može dva puta brže ošišati kosu nego običnim škarama.

Osim što frizeri koji su zaposleni u njegovom salonu znaju isto tako šišati, Valentino je zbog velike popularnosti otvorio 'Clawz' tečaj šišanja.

Dokazano: Cure koje naprave prvi potez sretnije su u vezi. 

Zaboravi na snijeg: Navuci kupaće i tulumari na pool partyu. 

Teška depresija: Ovo se događa kad se prestaneš seksati.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ovo je vrhunski, zelim da to netko napravi na meni 😜