Prvi 186 pregleda 20. prosinca 2020.

Počelo je super finale Rap Camp showa!

Hiljson Mandela i Zembo Latifa već su dobro zagrijali ekipu u studiju, a virtualnu završnicu začinili su i finalisti. Jako su uzbuđeni prije proglašenja pobjednika i svi su uvjereni da baš oni imaju šanse osvojiti Rap Camp

Iako je ovo vjerojatno najčudnije finale dosad, jer nažalost ne možemo imati publiku i više ekipe u studiju, atmosfera je odlična i s nama koji jesmo tu. 

Karlo Kreš iz Stoking tima, Borna Čimbur iz tima Hiljsona Mandele te Lovre Crvelin iz Fil Tilenova tima ostali su posljednji u showu, nakon stotina prijava i veoma talentiranih kandidata, a danas jedan od njih osvaja titulu nove hip-hop zvijezde. Ta titula ne donosi samo ponos, već i nagrade vrijedne čak 150.000 kuna, koje uključuju 30.000 kuna na KEKS Pay kartici - KEKSICI te snimanje albuma i spotova u vrhunskoj glazbenoj produkciji te profesionalnoj video produkciji 24sata.

Ovdje gledajte live show:

U show su nas uvele večerašnje voditeljice, Saamo Petraa i Anna Lazarević, a imali smo prije toga priliku čuti i jednog od mentora Hiljsona Mandelu. Anna Lazarević je najavila posebnog gosta, mladu balkansku zvijezdu, pjevača Sergeja Pajića zbog kojeg je publika u komentarima 'poludjela'.

Samo Petraa se uputila u backstage gdje je razgovara s Hiljsonom i njegovim timom. Hiljson je imao sam riječi hvale za svoj tim:

"Kako su epizode odbrojavale, shvatio sam da netko mora i ispasti. Ja bih najviše volio da može pobjediti tim, ali mislim da kako god završilo, mi ćemo pobijediti kao legende", rekao je.

 | Autor:

"Ekipa je super od početka, svi se super slažemo i sad ovo zatvaramo u velikom stilu. I da, nekako mi se čini da možda stvarno imam šanse osvojiti pobjedu, ali to ipak prepuštam publici. Nadam se da su oni prepoznali moj trud", govori Karlo Kreš, finalist iz tima Marina Ivanovića Stoke.

 | Autor:

Javili su se i JoomBoosovci

Naši youtuberi javili su se iz svoijih domova i pohvalili nastupe mladih repera. Među onima koji su se javili bili su i Magic Leon, Marco Cuccurin, Antonia Dora Pleško, Ash, Bruno Lukić i Baka Prase koji je također pohvalio mlade nade.

 | Autor:

"Iskreno, mislim da imam najviše šanse osvojiti glavnu nagradu jer sam najbolji reper u showu. Mislim da sam to pokazao na svim trakama koje sam dosad napravio u ovoj sezoni. Mislim, ako je ovo Rap Camp i ako stvarno najbolji pobjeđuje, pa onda sam to ja", samouvjeren je Tilenov Lovre prije same završnice, koja se sad već ozbiljno zahuktava.

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Ovo mi je malo čudno, istina, nije to to bez publike. Publika bi nam ovdje bila toliko dragocjena jer tek kad imate publiku, možete do kraja iznijeti svoju emociju kad nastupate. Ali i dalje smo rasturili nastup", kaže Lovre te dodaje kako mu je drago da se sve ovo upravo događa barem za njihovu virtualnu publiku koja ih prati preko ekrana.

"Ma atmosfera nam je show i ovako, uspijevamo se zabavljati i nadamo se da i publika uživa u svemu ovome pred ekranima", dodaje. Slaže se i njegov mentor, Fil Tilen, koji je uvjeren da će baš Lovre pobijediti i kaže 'on je bio najveći radnik od svih u showu!'

 | Autor: Pixsell Pixsell "Ne mogu još uvijek vjerovati da je sve ovo skoro gotovo! Atmosfera je sad na vrhuncu, ovdje u studiju se svi super zabavljamo, moramo zatvoriti ovo kako spada. I da, moj kandidat može ovo pobijediti jer je markantan i udara jako", kaže nam mentor Hiljson, dok mu njegov finalist Borna iz pozadine dobacuje 'Tako je, Hilje!'

Kako je večer odmicala tako smo mogli vidjeti mnoge nastupe, a publiku su raspametili nastupi Sergeja Pajića, repera Zembe Latife, koji je s mentorom Hiljetom izveo svoj hit 'Zvijezde' i nastup sinjskog hip-hopera Grše. 

No kako je večer došla kraju bilo je vrijeme da se sazna pobjenik!

Pobjednik je - Karlo Kreš

Imamo pobjednika druge sezone Rap Campa, Karla Kreša iz tima Marina Ivanovića Stoke. Njemu su dodjeljene sve nagrade, a on je u emotivnom govoru zahvalio publici i svom mentoru: "Htio bih pohvaliti svog mentora koji je uvijek bio uz mene, često smo se čuli i evo - Stoka, hvala", rekao je Karlo.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Jednom rečenicom možemo zaključiti ovaj spektakl, a to je ona koju je izgovorio pobjednik - "Idemo dalje, samo jako!"

Tvoja reakcija?