Prvi 1656 pregleda 22. siječnja 2018.

Pomažu Nikolini: Youtuberi u par sati skupili gotovo 10.000 eura

Instagram@mudja

Regionalni youtuberi priključili su se humanitarnoj akciji za malu Nikolinu i u nekoliko sati skupili su skoro 10.000 eura

Da YouTuberi ne ganjaju samo subove i preglede pokazali su jučer Mudja i Ćale. Oni su se priključili humanitarnoj akciji kako bi pomogli prikupiti novac za liječenje Nikolini Ranđelović (3) koja boluje od neuroblastoma - jednog od najtežih malignih oboljenja kod djece.

Liječenje podrazumijeva kemoterapiju na koju već Nikolina ide, ali i operaciju kojom bi se iz prsnog koša odstranio tumor, a kasnije će biti potrebno i presađivanje koštane srži. Kako bi joj pomogli, Mudja i Ćale pozvali su sve svoje fanove na akciju. I oni su se odazvali.

- Legao sam sinoć ranije, ali kada sam ustao imao sam što vidjeti ! Najjači ljudi na Balkanu su sakupili 10,000 eura ili vam MILIJUN i 200,000 dinara za liječenje male Nikoline! Ovo je naš najveći uspjeh i imam osjećaj da je ovo samo početak ! Ponosan sam što evo već 4 godine na kanalu, konačno smo uradili nešto što će se pamtiti, nešto što se ne zaboravlja! Hvala vam ljudi, ne postoje jači od vas! 💘 Hvala i Ćaletu jer je on sve ovo postakao i sve je to krenulo misleći da ćemo 2000 eura skupiti za tjedan dana ! Uspjeli smo sakupiti 10,000 eura za pet sati! Hvala od srca ! Nikolina, nije možda dovoljno, ali je od srca svih nas! Donatori, hvala od srca svakome! Bilo vas je preko 300 i ne znam kako drugačije da se zahvalim ! Vi ste ovo uspjeli skupiti! 💘 - napisao je oduševljeni Mudja na svom Instagram profilu.

 

Objavu dijeli Mudja (@mudjaa)

- E vidiš ovo je zapravo pravi YouTuber,osim sto zaradi za život preko ovoga on ima veliko Srce te pomaze i drugima... Svaka vam čast obojici i svim Sinovima koji su donirali a bilo ih je bas puno!!! - samo jedan je od komentara podrške za humanitarnu akciju.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?