Prvi Proljetni JoomBoos magazin 173 pregleda 09. svibnja 2022.

Pošalji nam fotku s Videostar magazinom i osvoji knjigu!

Proljetni JoomBoos magazin, brutalni pokloni i posteri koji s njim dolaze u paketu, čekaju te na svim kioscima Tiska! A svatko tko nam u Instagram DM pošalje fotku ili video sa svojim primjerkom magazina osvojit će još jedan top poklon! Ako želiš znati što te očekuje, nastavi čitati!

Novi, proljetni JoomBoos Videostar magazin već je stigao na sve kioske Tiska, u njemu te očekuju najbolje priče, brutalni posteri i top pokloni, a svi koji nam u DM na Instagramu pošalju fotku ili video sa svojim primjerkom magazina, osvojit će knjigu naše SaamoPetree i TheSikrta! 

U ovom broju su nam, glavne zvijezde s naslovnice, TikTokeri Barbi Afrika i Wajwai otkrili neke svoje najveće tajne, ali dosad nepoznate stvari o sebi.

Također, s našim influencerima smo razbili najčešće ljubavne mitove, s psihologinjom iz Plavog telefona smo govorili o cyberbullyingu, a donosimo vam i odgovore na pitanja o skincareu na koje je odgovarala poznata hrvatska dermatologinja Vesna Lamer.

Osim najboljih priča, u magazinu možeš pronaći čak 23 hit postera na kojima se, između ostalih, nalaze SaamoPetraa, Marco Cuccurin, Billie Eilish, Justin Bieber i hrpa drugih zvijezda koje svi obožavaju.

Naravno, ne smijemo zaboraviti spomenuti niti poklone kojih kod nas nikada ne nedostaje! Uz ovaj broj magazina dolaze i fora JoomBoos memory kartice, knjižica viralnih kvizova znanja i kupon za 20 posto popusta na ulaznice za HoloFame & JoomBoos - najveći hologramski spektakl koji će se ovog ljeta održati u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. 

A kao što smo već rekli, uz ove poklone možeš osvojiti još jedan top poklon - knjigu naše SaamoPetree 'Buntovnica, ljubavnica, diva' ili The Sikrta 'Gola istina, bez cenzure', a samo nam moraš poslati fotku sa svojim primjerkom JoomBoos magazina. 

Petra je u svojoj knjizi progovorila o ljubavi, hejterima, trenutcima u kojima su joj najbliži zabili nož u leđa, a otkrila je i onu stranu koju ne poznaju čak niti njeni obožavatelji.

TheSikrt je u svojoj knjizi, također, progovorio o ljubavnom životu, bullyingu u školi, ali i o tome kako je postao zvijezda i kako je smislio ovaj jedinstveni nadimak.

Dakle, kupi novi JoomBoos magazin na svim kioscima Tiska i pošalji nam sliku ili video kako ga čitaš! Svatko tko nam u Instagram DM pošalje sliku/video s magazinom osvaja Petrinu ili TheSikrtovu knjigu!

Očekujemo tvoje fotke!

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mayaelijah888

    Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!