Prvi 5464 pregleda 28. prosinca 2020.

Posljednji tjedan u 2020. biti će iscrpljujući za ova tri znaka

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Elite Daily je analizirao horoskopske znakove i zaključio kojim horoskopskim znakovima će biti teško u posljednjem tjednu 2020. godine. Oni su - Vage, Blizanci i Vodenjaci. Pročitajte zašto će se osjećati loše i kako da se nose s time.

Blizanci

via GIPHY

Svima onima rođenima u ovom horoskopskom znaku, a trenutno su u vezi, posljednji tjedan u 2020. godini mogao bi donijeti nestabilnost. Razmišljat će o odnosu s partnerom/icom i biti će im teško shvatiti kako se se osjeća druga osoba. Najbolje bi bilo ne propustiti mašti da stvara scenarije koji možda nisu točni, već bi se trebali prepustiti realnosti i više razgovarati s partnerom/icom

Vaga

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak bi posljednjeg tjedna u ovoj godini mogao shvaćati stvari preosobno. Vagama će emocije biti uzburkane i biti će jako osjetljive. Trebali bi razmisliti kome nešto pričaju i što im pričaju kako. Ne bi trebali pretjerano analizirati što im je netko rekao jer bi mogle neke riječi krivo shvatiti. Mogle bi sve primati k srcu i tako se opeći.

Vodenjak

via GIPHY

Vodenjaci bi se ovog tjedna mogli osjećati jako usamljeno i distancirano od ostatka svijeta. Ne bi trebali brinuti jer je to trenutni osjećaj koji će se promijeniti. Trebali bi znati da svatko ima nekoga tko misli na njih pa tako i oni. Samo jedan poziv je potreban da bi se s nekime čuli i popričali o tome kako se osjećaju.

Svaki od ovih horoskopskih znakova trebaju znati da će ovaj tjedan proći i da će se ponovno osjećati dobro. Ipak, nakon kiše uvijek dolazi sunce.

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?