Prvi 1391 pregleda 13. lipnja 2021.

Poslušajte kako Lidija pjeva himnu u obrađenoj verziji

Privatni album

Lidija Bačić je uoči prve utakmice na Europskom prvenstvu pružila podršku našim nogometašima. Za Vatrene je otpjevala našu himnu, ali u rock izdanju

Pratim nogomet, pogotovo svjetska i europska prvenstva. Volim taj ujedinjeni duh nacije kada se čekaju pobjede naših nogometaša, rekla nam je pjevačica Lidija Bačić Lille. Kako bi pružila podršku našim nogometašima koji u nedjelju igraju prvu utakmicu na prvenstvu, Bačić je otpjevala himnu, ali u rock verziji.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Svojom izvedbom himne, Bačić je već oduševila publiku 2017. godine. Tada je također gostovala u studiju 24sata i povodom Dana državnosti otpjevala himnu. Osim himne, na YouTube kanalu 24sata možete pronaći i druge Lidijine obrade popularnih pjesama.

Lidija je prošlo Svjetsko prvenstvo pratila i na Trgu bana Jelačića jer je imala koncert za navijače, ali inače sve utakmice naše reprezentacije prati s prijateljima i prijateljicama u, kako kaže, dobroj i 'kockastoj' atmosferi.

 | Autor: Privatni album Privatni album

"Baš sam vatrena navijačica, skačem, a znam i zabeštimati kada promašimo gol", otkrila nam je pjevačica.

Bačić smo pitali i koji joj je najdraži nogometaš, a otkrila nam je da je to Messi jer je, kako kaže, on čovjek s druge planete. Od naših nogometaša istaknula je Luku Modrića, a pitali smo je i kakav plasman Hrvatska očekuje na ovom Europskom prvenstvu.

"Voljela bih da smo prvi, ali osjećaj mi kaže da ćemo biti najmanje u četvrtfinalu. Za daljnje korake nam treba malo sreće. Sposobni smo mi dobiti svakoga i doći do vrha", prognozirala je Bačić.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Tvoja reakcija?