Prvi 301 pregleda 20. lipnja 2022.

Poslušajte prvi singl domaćeg benda 'Manifest'!

Val Požar

Domaćoj glazbenoj sceni pridružio se i mladi rockerski bend 'Manifest' čiji prvi singl 'S prvom koja dođe' možete poslušati već danas

Mladi rockeri iz domaćeg benda 'Manifest' na hrvatsku glazbenu scenu donose jedan, sasvim novi zvuk, a ovih dana publiku osvajaju svojim prvim singlom naziva 'S prvom koja dođe'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Frontmen 'Manifesta' sin je našeg poznatog skladatelja i glazbenog producenta Branimira Mihaljevića, Marko Mihaljević i ispričao nam je da je ova pjesma, ali i cijeli album na kojemu se ona nalazi, nastao u Abbey Road studiju u Londonu gdje su svoju glazbu stvarali i neki od najpopularnijih glazbenika kao što su Beatlesi, Amy Winehouse, Lady Gaga i mnogi drugi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANIFEST (@manifest_bend)

Spot je sniman u neposrednoj blizini Britanskog trga u Zagrebu, pored glazbene škole Blagoja Bersa koju su pohađali Marko i Vjekoslav Fordren koji u bendu svira klavijature.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANIFEST (@manifest_bend)

"Kada se snimao spot svi smo bili poprilično nervozni i uzbuđeni. Bilo je doista izazovno snimati spot u centru grada tijekom radnog dana popodne, a čini se da se to i nekim stanarima nije svidjelo pa su nas tako tijekom snimanja dva puta pokušali zaliti kantom vode. Odličan posao u montiranju odradio je Hrvoje Baudoin, a zajedno s Bornom Hržinom bio je zadužen za snimanje našeg spota. Za styling je zaslužna Karla Zelić, a glumila je Dina Šavorić", govori Marko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANIFEST (@manifest_bend)

Kao što je i sam Marko rekao, ova pjesma dio je albuma koji bi mogao izaći za otprilike godinu dana, a najavljuje i da su planovi za budućnost benda veliki. 

"Ovo nam je tek prvi singl, ali imamo velike želje i planove i nadamo se da će te nas moći čuti live već od ove jeseni", poručuje Marko. I jedva čekamo vidjeti i čuti što su nam sve još pripremili!

Tvoja reakcija?