Prvi 261 pregleda 20. siječnja 2021.

Potvrđeno je snimanje šeste sezone serije 'Peaky Blinders'

Eamon and James Clarke/Press Association/PIXSELL

Iako je snimanje serije bilo najavljeno za 2020. godinu, zbog pandemije je ono odgođeno i sad bi u 2021. trebalo početi. Starim licima bi se trebali pridružiti novi glumci, a koga će glumiti ostaje nam za vidjeti!

Tom Shelby se vraća! Nakon turbulentne pete sezone fanovi su se pitali hoće li biti još nastavaka mega popularne serije. Redatelj Steven Knight potvrdio je vijest o snimanju šeste sezone, piše Pop Sugar.

Novinarima je otkrio:

"Definitivno ćemo snimiti šestu sezonu, ako ne i sedmu. nakon četvrte sezone sve je postalo 'ludnica'"

Ako ste i sami fan serije, onda sigurno imate tisuću pitanja. Ovo su odgovori na neka:

Postava ostaje ista?

Ne brinite, Tom Shelby će biti i u ovoj sezoni. Knight je otkrio da je razgovarao s glumcem Cillianom Murphyjem koji u seriji portretira Toma i on je prihvatio ulogu, kao i ostatak tima. U seriji ćemo i daje moći gledati Paula Andersona kao Arthura Shelbyja, Helen McCrory kao Polly Gray, Natashu O'Keeffe kao Lizzie Shelby, Kate Phillips kao Lindu Shelby, Harry Kirton kao Finna Shelbyja, Finn Cole kao Michaela Graya i Anyu Taylor-Joy kao Ginu Gray. 

Tko će im se pridružiti?

U svakoj sezoni 'Peaky Blindersa' pojavi se novo poznato glumačko lice. Redatelj Anthony Byrne i glumac Sam Claflin potvrdili su ostanak onih koji su se pojavljivali po sezonama i najavili nova lica. Također su spomenuli da bi uloge mogli dobiti i glumci koji bi portretirali obitelj Gine Gray.

Gdje će snimati?

Pojavila su se nagađanja kako bi se postava mogla preseliti u SAD, gdje je Michael upoznao i oženio Ginu, ali redatelj je naveo da će se barem dio snimati u Midlandsu.

Kada bi nova sezona mogla izaći?

Iako je Steven Night najavio početak snimanja još u 2020., ono su morali odgoditi zbog Covida. No, sad je potvrđeno da je snimanje počelo i pitanje je vremena kad ćemo gledati novu sezonu. Većina se nada da bi to moglo biti krajem 2021. godine.

Tvoja reakcija?