Prvi KORONA VIRUS 1316 pregleda 18. ožujka 2020.

Pjevači coverima pjesama pozvali ljude da ostanu doma

Pjevači i pjevačice su se ujedinili i snimili covere popularnih pjesama i poslali ljudima veliku poruku. U ovo vrijeme teške pandemije korona virusa svojim glasom podižu svijest.

Nika Zorjan, Jole, Dino Petrić, BQL, Polkaholiki, Luka Basi i ostale zvijezde hrvatske i slovenske glazbene scene obradili su vlastite hitove i pozvali ljude da ostanu doma. U ovoj glazbenoj akciji promijenili su tekstove svojih pjesama na način da završavaju riječima u kojima pozivaju ljude na solidarnost.

Možda te zanima... Uključi se: Budi odgovoran prema sebi i drugima

Ovdje pogledaj covere:

Pandemija korona virusa promijenila je život u gotovo cijelom svijetu, a u ovakvim trenucima važno je da mislimo na svoje zdravlje, ali i jedni na druge. Trebamo slušati upute stručnjaka i pridržavati se propisanih mjera da bi zaštitili one najranjivije od zaraze i osigurali nam svima bolje sutra.

Možda te zanima... JoomBoosovci se uključili u akciju #zajedno24sata

Osim covera popularnih glazbenika, i drugi celebrityji sudjeluju u različitim akcijama očuvanja zdravlja i sigurnosti. Jedna od najpoznatijih je i ona #zajedno24sata u kojoj su brojni celebrityji pozvali građane na razumijevanje i ne izlazak iz kuće.

Možda te zanima... Preuzeli odgovornost: Mlade educiraju o korona virusu

Pokažimo humanost u teškim trenucima i ostanimo doma!

 | Autor:

Tvoja reakcija?