Prvi 718 pregleda 26. lipnja 2019.

Poznati youtuber pokazao kuću od 2,5 milijuna dolara

screenshot / youtube

David Dobrik je svoju kuću u Los Angelesu otvorio za YouTube kanal Architectural Digesta. Pogledajte kako izgleda njegov luksuz.

Youtuber David Dobrik ima 22 godine, a od svojih vlogova jaaako dobro zarađuje. Tako je za YouTube kanal Architectural Digesta otvorio vrata svog doma vrijednog 2,5 milijuna dolara. Prilično je impresivan.

Dobrik u svom domu ima police s nagradama Kids Choice Awardsa i Streamy Awardsa. Usto, ima i pregršt led lampica za koje kaže da su jednostavan način za dekoriranje kuće.

Luksuzno i veliko

Za dizajn su zaslužni njegov prijatelj Reggie Castro i Dobrikova asistentica Natalie Mariduena, a kako izgleda ovaj njegov luksuz pogledaj u videu.

POGLEDAJ VIDEO:

Osim njega, na istom su kanalu gostovali John Stamos, Jessica Alba i Lenny Kravitz pa i njihove kuće možeš ondje pronaći.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg vrh!