Prvi 136 pregleda 27. travnja 2023.

POŽURI: Prijave za Superstar otvorene su još samo 4 dana!

promo

Prijave za Superstar, novi hit glazbeni show RTL Televizije, traju još samo četiri dana! Ukoliko se još uvijek niste prijavili, požurite i ne propustite priliku postati nova glazbena zvijezda

Prijave za novi glazbeni show završavaju u nedjelju, 30. travnja 2023. Ukoliko volite pjevati i svoj talent želite pokazati pred poznatim žirijem i na velikoj pozornici, ne propustite priliku i prijavite se na Superstar.

Superstar Croatia najnoviji je glazbeni show, a prijave na ovo hit glazbeno natjecanje već su odavno aktivne! Superstar traži novu pjevačku zvijezdu koja želi osvojiti srca publike diljem regije, pobijediti i osvojiti nagradu vrijednu čak 50.000 eura! Prijaviti se možete OVDJE.

Franšiza originalnog naziva ‘Idols’ globalni je hit i jedan od najuspješnijih zabavnih formata u povijesti televizije, a Superstar Croatia njegova je regionalna verzija koja traži pjevačke zvijezde na području Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Inačice Superstar showa producirane su u 56 zemalja diljem svijeta, od SAD-a i Velike Britanije, na Filipinima, u Brazilu, na Maldivima, a više od 3,2 milijarde ljudi u 150 zemalja svijeta gledalo je bar jednu sezonu ovog popularnog natjecanja.

Iz „Američkog idola“ poniknuli su Jennifer Hudson, Adam Lambert i Kelly Clarkson, koji su ostvarili svjetske karijere. Popularni pjevački show u Hrvatskoj je poznat pod nazivom „Hrvatska traži zvijezdu“, a tri uspješne sezone prikazivale su se od 2009. do 2011. godine.

@superstarcroatia Biste li vi neku pjesmu izbrisali? 🤔#superstarhr2023 #superstar #glazba #voxpopuli ♬ original sound - SuperStar Croatia

Ako i ti želiš napokon pustiti svoj glas i pokazati svima svoje pjevačke sposobnosti, ne čekaj više ni trenutka - prijavi se što prije na Superstar Croatia glazbeni show OVDJE! Osim što možeš postati nova regionalna glazbena zvijezda, pobjednik ili pobjednica Superstar showa osvaja nagradu vrijednu vrtoglavih 50 tisuća eura!

Kako se prijaviti na Superstar Croatia glazbeni show:

  • Prije nego što kreneš pobrini se da imaš pripremljenu vlastitu fotografiju i videosnimku
  • Ispuni obrazac sa svojim osobnim podacima na ovom linku!
  • Uploadaj svoju fotografiju i videosnimku sebe kako pjevaš u zadnjem koraku i klikni 'Završi prijavu'
  • Ako ti je lakše, možeš se javiti i direktno u inbox na Superstar Instagramu ili Superstar TikToku, pa ćemo ti mi pomoći ispuniti prijavu!
  • Prijaviti se mogu svi stariji od 15 godina iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore 

 

NE ČEKAJ, PRIJAVI SE NA SUPERSTAR!

Tvoja reakcija?