Prvi 425 pregleda 07. siječnja 2021.

Predsjednik Milanović i članovi vlade cijepili se protiv korone

Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović te članovi vlade primili su danas cjepivo protiv Covida. Predsjednik je apelirao da bi se svi trebali cijepiti jer ima više cjepiva nego onih koji se žele cijepiti.

"Pozivam sve one koji žele, ali i one koji ne žele ili se dvoume, da prime ovo cjepivo. Ovo nije napravljeno napamet i sigurno pomaže", rekao je predsjednik Zoran Milanović nakon što je primio cjepivo protiv korona virusa, piše 24sata.

Ovdje pogledajte video predsjednikovog cijepljenja:

Nakon njega, u 11:15 sati cjepivo su primili članovi Vlade koji nisu preboljeli koronu. Tako su se cijepili:

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, ministar financija Zdravko Marić, ministar obrane Mario Banožić, ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva Tomislav Ćorić, ministar graditeljstva i prostornog uređenja Darko Horvat, ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs.

Ovdje pogledajte video cijepljenja članova vlade:

Predsjednik države je apelirao na sve da bi se trebali cijepiti i tako osigurati zdrav život sebi i svima s kojima dolaze u kontakt:

"Ono ga trena kada u sistemu više ne bude kandidata, a cjepiva bude više nego ljudi, vraćamo li se u normalan život? Onaj tko se pokraj cjepiva odlučio da se neće cijepiti, taj preuzima zdravlje u svoje ruke", rekao je.

Tvoja reakcija?