Prvi 1418 pregleda 23. listopada 2020.

Prepoznaješ kolegu s posla? Oni s 'puš-pauze', štreberi...

Tužibabe, štreberi, optimisti, 'stress free' kolege. Ovo je tek dio njih koje smo izdvojili, ali i koje možete pratiti u novoj seriji 24sata oriđiđi produkcije. Radi se o 'Firmi', a prva epizoda je vani od jučer na 24sata YouTube kanalu

Svi mi prvo vidimo druge, a tek onda sebe. Pogotovo na poslu. Ovaj je ovakav, onaj onakav. Uz to kada još dodaš stres, probleme kod kuće, neodgledanu seriju koju ćeš moći pratiti tek za vikend, uglavnom, hrpu stvari sa strane, svaliti sve na kolegu ipak je najlakša opcija. Baš o tim tipovima kolega, ali i o situacijama na poslu, ekipa 24sata snimila je seriju 'Firma'.

Nova 24sata ORIĐIĐI produkcija na YouTubeu, Facebooku, Instagramu, Tik Toku i na 24sata.hr donosi urnebesne situacije u kojima će se mnogi pronaći.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU 'FIRME':

A ovo su neki od tipova kolega na poslu o kojima je snimljena ova urnebesna serija...

'PUNO ZUJI, MALO MEDA DAJE'

To je kolega ili kolegica koji su završili tri fakulteta, educirali se u inozemstvu, završili brdo tečajeva...IIli barem tako kažu. Uvijek imaju savjet za sve, samo da se oni ne trebaju ubaciti u operativu. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

PUŠ-PAUZA

Idemo zapalit? Od njih to čujete minimalno pet puta u danu, a vama je samo krivo što niste pušač. Iako ste beskrajno protiv toga.

ŠTREBERI

Uvijek na vrijeme, uvijek spremni za bilo kakav zadatak, u pravilu perfekcionisti. Teško im je podnijeti kritiku, a dijele je svima. Oni to zovu konstruktivnom kritikom, a vama je konstruktivna jedino opcija da ih pred svima 'sterate'. Znamo svi gdje.

 | Autor: Pixsell Pixsell

TUŽIBABE

O svemu što se događa obavještavaju šefa - i o dobrim i o lošim stvarima. Njih zaobilazite u širokom luku, ipak ne znate jeste li im vi danas meta ili su ovako pristojni samo zato jer ste im dragi. Barem u ovome trenutku.

PUSTI, DŽABA TI SE ŽIVCIRATI

Nisu Dalmatinci, ali su totalni opušteni. Za njih je posao samo još jedna stavka u životu, na listi prioriteta negdje na dnu. Rade minimalno i šire pozitivnu energiju. Kako ćemo, lako ćemo, to je njihov moto.

 | Autor: Pixsell Pixsell

ON VOLI KAO I FRANCUZI

Ručak od dva sata. To je njihova pauza. Svaki zalogaj sažvače minimalno 40 puta. Sat vremena nakon ne može raditi - mora se sve slegnuti...

VJEČNI OPTIMISTA

I kad šef sve kritizira i kad je ponedjeljak kišovit - on ne skida osmijeh s lica. Motivira i najteže negativce - dobro ga je imati u teamu, ali opasnost je da će vam u nekom trenutku dignuti živac. Izdržite!

 | Autor: Pixsell Pixsell

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i pozitivne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?