Prvi 993 pregleda 07. ožujka 2021.

Prerušila se u Grincha: 'Na šminkanje mi 'ode'cijeli dan'

mimiermakeup/instagram

Mirta je talentirana umjetnica i najpopularnija tiktokerica u Hrvatskoj, a trenutno i članica žirija novog JoomBoos Videostar showa, u kojemu su u potrazi za novim i perspektivnim tiktokerskim zvijezdama

Mirta Miler (23), svima na TikToku poznatija kao Mimiermakeup, kraljica je makeup transformacija. Na TikToku je prati više od 2 milijuna ljudi, najpopularnija je u Hrvatskoj, a svi na njen profil dolaze kako bi vidjeli njezine fascinantne makeup vještine. Dosad se uspješno prerušila u Jokera iz 'Batmana', Grincha, Billie Eilish, youtubera Jamesa Charlesa, pa čak i u Deana Kotigu, a na snimanje ovakvih ludih transformacija ponekad joj 'ode' i cijeli dan. Danas od TikToka zarađuje i više od prosječne plaće mjesečno, a kako bi mu se potpuno posvetila, dala je i otkaz na poslu.

@mimiermakeup

Last one 🃏 #fypgee

♬ scream n shout - favsoundds

"Šminkam se od 12. godine, tako da sam dosad već skupila dosta prakse. Sve sam naučila sama i nikad nisam imala potrebu upisati neku makeup školu, ali sam do ovoga gdje sam danas došla uz puno vježbe i rada. Dnevno se ponekad šminkam i po sedam sati, ponekad snimam cijeli dan, a da to uopće i ne skužim, a mjesečno mi na šminkanje ode ukupno oko 186 sati. I da, jednom sam se ukupno šminkala čak 18 sati, nisam ni spavala. Eto, toliko sam predana TikToku", objašnjava Mirta. Svu šminku koju koristi za svoja TikTok videa uglavnom ne kupuje.

@mimiermakeup

Me every day: #tutorial #grinch #fyppagee

♬ I'm booked - How the Grinch Stole Christmas

"Godišnje na šminkanje za TikTok trošim tri litre pudera, trenutno imam više od 50 paleta sjenila, a na šminku mjesečno trošim nula kuna. Ili mi je netko pošalje ili nešto već imam doma", objašnjava ova uspješna tiktokerica i članica žirija novog JoomBoos Videostar showa. U novom JoomBoosovu showu, u kojem se traži nova TikTok zvijezda, Mirta će žirirati s tiktokerskim zvijezdama Uki Q, Barbi Afrikom i Sergejem Pajićem. Prijave za show traju još jako kratko, samo do 12. ožujka. Svoje video prijave svi koji to žele mogu slati na stranicu; videostar.joomboos.hr te se tako uključiti u borbu za titulu TikTok zvijezde i nagrade vrijedne čak 130.000 kuna! Mirta jedva čeka da show napokon počne, već je dosta nabrijana i veseli se upoznati što različitije i što karizmatičnije kandidate.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

"Jedva čekam da krene Videostar. Veselim se upoznati kandidate, a najradije bih vidjela hrpu pozitivnih lica koja zrače dobrom energijom. Tajnu za uspjeh na TikToku im neću moći otkriti, ali uvijek kažem da je ključ u tome da budeš svoj. Bit ću iskrena prema svima u showu. Ne mislim pritom i stroga, samo smatram da je istina uvijek najbolja za napredak", govori Mirta. Ako još niste, prijavite se na Videostar što prije, recite i svojim klincima, braći, sestrama, prijateljima. I ispričajte svoju viralnu TikTok priču!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?