Prvi 3420 pregleda 17. rujna 2019.

Uz JoomBoos magazin dobivaš knjigu TheSikrta, evo kako

JoomBoos, Pixell, Canva

Više ne moraš ići na kiosk, jer načitaniji magazin za mlade dolazi tebi! Cijena pretplate je 120 kuna, a osim što ti magazin stiže na kućnu adresu, uz pretplatu na dar dobivaš i besplatnu knjigu omiljenog youtubera TheSikrta!

Pretplati se na JoomBoos Videostar magazin, najčitaniji magazin za mlade danas - i skrati si muke trčanja na kiosk kad izađe novi broj!

Pretplatiti se možeš klikom na ovaj link. Sve što trebaš je ispuniti obrazac, a magazin ti zatim stiže doma!

Možda te zanima... JoomBoos Videostar magazin je vani s hrpom super poklona!

Zašto je JoomBoos Videostar magazin naj?

Zanima te što se događa u životu JoomBoos youtubera? Tko je od celebrityja u vezi, kakve se modne kombinacije nose svake sezone, što je novo u horor kutku i što je najhot na domaćoj i stranoj YouTube sceni? Sve to možeš pronaći u JoomBoos Videostar magazinu koji izlazi svaka tri mjeseca. 

Godišnja pretplata na JoomBoos Videostar magazin košta 120 kuna, a u pretplati dobivaš 4 broja magazina + super dar: TheSikrtovu knjigu + besplatnu dostavu magazina na tvoj kućni prag!

Kako se pretplatiti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NAJVAŽNIJA VIJEST DANAS: Novi JoomBoos Videostar magazin je na svim kioscima! 😍 Još veći, još bolji, još zabavniji! Uz magazin dobivaš i prebrutalne poklone; bilježnicu s potpisima youtubera, Nescafe, raspored sati, fora stickere i 19 cool postera! Uz to, čeka te i hrpa genijalnih priča - @nikazorjan nam je otkrila sve svoje tajne, @arianagrande šapnula nam je detalje svih svojih ljubavnih brodoloma, saznali smo sve novosti o novom talent showu Rap Camp, popričali s mladim genijalcima i još mnoooogo toga 😱🥳🥰 Brzo trkni po svoj primjerak, možeš ga naći na svim kioscima po cijeni od 30 kuna! ❤️📖 #joomboosvideostarmagazin #magazin #joomboos #joomboosmagazin #nikazorjan #youtuberi #youtube #magazine

Objavu dijeli JoomBoos Videostar (@joomboos.videostar)

Vrlo je jednostavno pretplatiti se na JoomBoos Videostar magazin. Sve što trebaš je ispuniti OVAJ OBRAZAC!

SRETNO LISTANJE! <3

 

Novi broj JoomBoos Videostar magazina je na svim kioscima!

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    e ovo sam cekala xd