Prvi 1456 pregleda 16. veljače 2018.

Prijetili su i ostvarili: Instagram otkriva tko ti je screenshotao story

Instagram je uveo novu opciju pomoću koje će drugi vidjeti da si i screenshotao nečiji story.

Svi mi stalkamo nekog tko nam je ili jako zanimljiv ili jako iritantan pa želimo vidjeti do kud idu njegove/njezine granice gluposti. Najčešće provjeravamo što ti ljudi rade u krevetu prije spavanja ili s frendovima/frendicama pa se to pretvori u trač čajanku. A koliko puta ti se dogodilo da screenshotas nečiji Insta story jer jednostavno ne možeš vjerovati svojim očima?

 | Autor:

Kružili su tračevi da kada screenshotas nečiji Instagram story njegov vlasnik to zna. Ipak, čini se da to nije tako bilo sve do nedavno kada je Instagram uveo ovu opciju. Naime kada ćeš otići na svoj Instagram story pored korisnika koji je napravio screenshot stajat će simbol sunca. 

Također, kada ćeš htjeti snimiti nešto na svojem Instagram storyu doći će ti obavijest u kojoj piše: "Sljedeći put kada snimite zaslon ekrana, osoba koja je to objavila dobit će obavijest o tome". 

Ne znamo tko je došao na ovu glupu ideju, ali čini se da u današnjem virtualnom svijetu doista ništa ne može ostati privatno. Bili smo ljuti kada je ovu opciju uveo Snapchat, a čini se da ga je Instagram odlučio vrlo brzo iskopirati. U svakom slučaju pripazi kome ćeš screenshotati Insta story. 

Dosadili su ti emoji koje imaš na mobitelu? Ne brini, uskoro stižu novih 157 emojia! Također doznaj kojih sedam grešaka radiš na Snapchatu!

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    ajme ne!!!!!!!!!!
  • leoni98

    Nema vise sigurnog stalkanja 😂😂😂