Prvi 6901 pregleda 13. ožujka 2019.

Princ Charles bio je razočaran kad mu se rodio sin Harry?

_royalfamily.fp_/Instagram

Izgleda kako se princ Charles uvijek potajno nadao kćerima, iako danas nema sumnje koliko obožava i svoje sinove, princa Williama i Harryja

Nije tajna da princ Charles ima posebnu vezu sa svojim snahama Meghan i Kate. Naposljetku, Charles je u posljednji trenutak i uskočio kako bi otpratio Meghan do oltara na vjenčanju umjesto njezina oca. Ali, sada imamo malo više uvida u Charlesovu tajnu želju koju je imao kad su on i Diana tek planirali djecu - on je više od svega htio imati djevojčicu, piše Marie Claire.

A navodno se djevojčici nadala i princeza Diana, tvrdi njezin bivši batler Paul Burrell. Charles je, prema Dianinim riječima, bio vidno razočaran kad je i drugo dijete bilo muško, dakle kad se rodio Harry, a nije bio presretan ni time što je mlađi princ riđokos. 

Naravno, to ne znači da Charles danas ne obožava Harryja. "U intervjuu koji je dao nekoliko mjeseci nakon Harryjevog rođenja, Charles je Harryja prozvao 'apsolutno divnim' i rekao da je on 'izvanredno dobro dijete, da divno spava i dobro jede.'"

No, ta želja za kćerkom je ostala, pa stoga nije ni čudno što ima posebno prisan odnos sa svojim snahama, a to dokazuju i mnoge zajedničke fotografije.

 "Charles i Kate su se uvijek dobro slagali", izjavio je izvor za Telegraph. "Naravno da je princ obožava, ipak je ona majka njegove unučadi." 

Što ti misliš o ovom 'razočaranju' sinom i divnom odnosu koji princ Charles danas ima s Kate i Meghan?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg stvarno?