Prvi 379 pregleda 23. prosinca 2019.

Princ Harry se obukao kao Djed Mraz i oduševio

sussexroyal/Instagram kensingtonroyal/Instagram

Video je snimio za dobrotvornu udrugu i razveselio djecu veselim komentarima. Još jednom pokazao je veliko srce.

Princ William i princeza Kate odradili su sve blagdanske dužnosti. To uključuje kuhanje božićnih specijaliteta u emisiji BBC-a i objavljivanje božićne čestitke. Harry i Meghan svoje aktivnosti u vrijeme blagdana su smanjili jer su na obiteljskom odmoru u Kanadi. No, Harry je ipak snimio zanimljiv video i oduševio javnost, javlja Cosmopolitan.

Obukao se u odijelo Djeda Božićnjaka

Vojvoda od Sussexa obukao je odijelo i snimio video kako bi podignuo božićni duh kod djece. Veseli video snimljen je za 'Scotty's Little Soldiers', dobrotvornu udrugu koja brine za djecu poginulih u britanskoj vojsci.

Evo što im je poručio:

"Ho, Ho, Ho! Bok ljudi 'Scotty's Little Soldiersa', nadam se da lijepo provodite vrijeme. Čuo sam da je u sklopu udruge vas 190. Većinu vas sam upoznao prije nekoliko godina i znam koliko ste nevjerojatno hrabri. Gubitak roditelja jako je težak, ali znam da podržavajući jedni druge imate svjetlu budućnost i isti takav Božić. Nadam se da ćete danas otići sa velikim osmjesima na licu, a oni mlađi prekrivenih lica s hranom. Stoga vam želim Sretan Božić i još sretniju Novu godinu."

Harry je stvarno božićni princ, presladak je!

Cijeli video možete pogledati ovdje! 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?