Prvi 1434 pregleda 16. ožujka 2019.

Princ William ipak neće biti kum svom nećaku?

gosto_disto_moda/Instagram

Iako bi po engleskoj tradiciji kraljevske obitelji bilo očekivano da princ William bude kum na krštenju djeteta svoga brata, princa Harryja, čini se kako to ipak neće biti tako

Kako piše Cosmopolitan, tradicija engleske kraljevske obitelji nalaže da ulogu kumstva prilikom krštenja kraljevskog djeteta treba preuzeti netko od braće i sestara ukoliko je to moguće, no čini se kako će slavni prinčevi ipak prekinuti tu tradiciju.

Ovakav potez ipak ne iznenađuje s obzirom da ni princu Harryju nije bilo ponuđeno da bude kum dječaku Georgeu, prvom djetetu princa Williama i Kate Middleton.

via GIPHY

Sada jedino ostaju nagađanja tko bi mogao biti kum na krštenju kraljevskoj bebi koja bi trebala doći na svijet u narednih nekoliko tjedana. 

Mediji nagađaju kako se na popisu potencijalnih kumova nalaze Jessica i Ben Mulroney, odnosno najbolja prijateljica i stilistica Meghan Markle te njezin suprug. Zatim Lindsay Jill Roth, Meghanina druga BFF s kojom je studirala.

Na popisu je također i jedna od najslavnijih tenisačica svijeta, Serena Williams. Ona je, naime, sudjelovala i u nekolicini obiteljskih događaja kraljevske obitelji pa nebi iznenadila vijest da joj doista pripadne uloga kume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Preostaje nam samo pričekati skorašnje krštenje.

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    svašta!!