Prvi 3057 pregleda 04. rujna 2019.

Princeza Charlotte sutra kreće u školu s novim imenom

kensingtonroyal/Instagram

Bilo bi neobično da joj se u školi obraćaju s titulom princeze pa će se zvati drugačije. Njezino 'novo' ime je preslatko!

Princeza Charlotte sutra kreće u školu St Thomas’s Battersea koju već pohađa i njezin brat George. Djeca iz kraljevske obitelji nemaju prezime već im uz ime samo stoji titula, odnosno kojoj 'kući' pripadaju. Princeza je kćer vojvode i vojvotkinje od Cambridgea, pa će je u školi zvati Charlotte Cambridge, javlja Cosmopolitan.

Princ Harry i William su također imali prezime

Puno ime princeze Charlotte je Elizabeth Diana, ali djeci i učiteljima bi bilo neobično djevojčicu nazivati princezom pa je odlučeno da joj Cambridge bude prezime. Identična je stvar i s princom Georgeom. Naime, u školi ga zovu George Cambrige. Princ Harry i William su tako nosili prezime Wales jer su prije ženidbe bili prinčevi od Walesa.

"Princ George je jako zaštitnički nastrojen prema princezi i ponaša se kao pravi stariji brat. Sigurno će paziti na Charlotte i pokazati kako izgleda škola", piše Cosmopolitan.

Malenoj princezi želimo sretnu i uspješnu školsku godinu!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awww prekjut stvarno