Prvi 1992 pregleda 25. studenoga 2021.

Princeza Diana nije htjela razvod od Charlesa?

News Syndication/PIXSELL

Brak princeze Diane i princa Charlesa završio je prije gotovo 30 godina, ali posljednji trenutci tog braka i dalje intrigiraju javnost

Iako je prošlo gotovo 30 godina od razvoda braka princeze Diane i princa Charlesa te više od 20 godina otkako je Diana tragično izgubila život, njihov brak još uvijek je predmet velikog interesa javnosti. Stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Emma Cooper, koja je producirala CNN-ovu dokumentarnu seriju 'Diana', prokomentirala je trenutke koji su se odvijali u to vrijeme kada je razvod Diane i Charlesa postao neizbježan, piše Elite Daily

"Diana i Charles su, i nakon što su počeli živjeti odvojeno, izvršavali svoje zajedničke obaveze. Mislim da Diana nikada nije željela istinski odustati", rekla je Emma za Us Weekly. 

Prema riječima Emme Cooper, razvod braka je, zapravo, bio odluka kraljice Elizabete II. "Je li ona to zaista željela? Ne znam. Kada pogledam sve te dokaze i Dianina svjedočenja, imam osjećaj da je to za nju bilo jako teško", rekla je Emma.

Također, prepričala je i situaciju u kojoj su princezi Diani uručeni papiri za razvod i rekla kako je Dianina jedina želja bila razgovarati sa Charlesom, ali da to nije mogla jer bi opet mislio kako je 'blesava'.

"Na dan kada su potpisani papiri za razvod, Diana je nosila svoj vjenčani prsten. Tako da smatram da iz tog braka nije baš 'pobjegla glavom bez obzira'", dodala je Emma.

Što vi mislite, je li postojala nada za spas braka Diane i Charlesa? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?