Prvi 427 pregleda 11. veljače 2019.

Princeza dobra srca? Meghan oduševila osoblje

meghanmarkle_official@instagram

Iako Meghan navodno nije baš omiljena među ljudima koji rade u Kensingtonskoj palači, odlučila im se iskupiti na najslađi način

Osoblje koje radi u Kensingtonskoj palači, navodno, baš i ne voli Meghan Markle. Ili im nije baš među omiljenim članovima kraljevske obitelji, a sve navodno zbog toga što je ponekad previše zahtjevna, šalje im e-mailove jako kasno navečer ili jako rano ujutro, ali sad je napravila nešto jako slatko čime im se svima odlučila ispričati i odužiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️😍 @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

U uredu im je, naime, nabavila aparat za sladolede i sorbete i svi su rekli da im je to bio 'najbolji dan u uredu ikad', izjavio je za MarieClaire anonimni izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

Nabavila im je aparat za sladoled

via GIPHY

Okej, iako vjerojatno neće tako brzo prestati s mailovima (jer to joj je, navodno, u krvi još od glumačkih dana, ako dobije ideju u 2 ujutro, svima će je razglasiti baš tada); ovakve slatke geste sa sladoledima ili burgerima koje zna naručiti za zaposlenike u palači sasvim su dobra isprika. Što vi mislite?

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    predobrooooooo :O