Prvi 402 pregleda 11. veljače 2019.

Princeza dobra srca? Meghan oduševila osoblje

meghanmarkle_official@instagram

Iako Meghan navodno nije baš omiljena među ljudima koji rade u Kensingtonskoj palači, odlučila im se iskupiti na najslađi način

Osoblje koje radi u Kensingtonskoj palači, navodno, baš i ne voli Meghan Markle. Ili im nije baš među omiljenim članovima kraljevske obitelji, a sve navodno zbog toga što je ponekad previše zahtjevna, šalje im e-mailove jako kasno navečer ili jako rano ujutro, ali sad je napravila nešto jako slatko čime im se svima odlučila ispričati i odužiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️😍 @meghanmarkle_official

Objavu dijeli Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

U uredu im je, naime, nabavila aparat za sladolede i sorbete i svi su rekli da im je to bio 'najbolji dan u uredu ikad', izjavio je za MarieClaire anonimni izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

Nabavila im je aparat za sladoled

via GIPHY

Okej, iako vjerojatno neće tako brzo prestati s mailovima (jer to joj je, navodno, u krvi još od glumačkih dana, ako dobije ideju u 2 ujutro, svima će je razglasiti baš tada); ovakve slatke geste sa sladoledima ili burgerima koje zna naručiti za zaposlenike u palači sasvim su dobra isprika. Što vi mislite?

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
AJOJ

Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

2 komentar/a
Avatar shawn.is.my.muffin

shawn.is.my.muffin

Ma dajte,to je bilo prije par godina,normalno da se ne ljutim i za mene je ta isprika skroz ok,ja se nikad neću na njega ljutit jer je on jednostavno savršen,ljudi gledaju samo pogreške a ne neka dobra djela,on je napravia hrpu dobrih djela a u ostalom to mu je jedan od rijetkih pogreški,tako da ja sam uvik uz njega uvijek sam na njegovoj strani

mala_loodacha

oooops :O