Ovaj bakalar namaz će oduševiti vaše goste, a možete ga poslužiti kao predjelo za Badnjak ili kao snack kad vam netko navrati navečer
Sastojci:
- 700 grama suhog bakalara
- 1 češnjak
- 2 punomasnog čaše mlijeka
- 1 čaša maslinova ulja
- 1 vezica lista peršina
- 1 žlica krušnih mrvica
- sol i papar
Priprema:
1. Skuhajte bakalar i očistite ga. Isjeckajte meso na komadiće pa dodajte nekoliko češnjeva češnjaka kuhanih u mlijeku, mlijeko u kojem su se kuhali, maslinovo ulje, žlicu krušnih mrvica i nasjeckani list peršina.
2. Sve skupa sameljite u multipraktiku da dobijete kremastu teksturu. Na kraju dodajte papar i sol po želji pa promiješajte. Poslužite hladan namaz uz topli, tostirani kruh!
Ugodni blagdani :)
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.