Prvi 5364 pregleda 05. travnja 2020.

Priznala da je transrodna pa objavila fotku iz djetinjstva

Nikkie Tutorials, pravog imena Nikkie de Jager, s pratiteljima je podijelila svoju prvu fotografiju iz djetinjstva na Međunarodni dan transrodnih osoba.

NikkieTutorials u siječnju je sve šokirala objavom i priznanjem da je transrodna osoba te da je rođena kao muškarac, a obožavatelji na društvenim mrežama od tada joj šalju samo poruke podrške.

Kako bi ohrabrila i samu sebe, na Međunarodni dan transrodnih osoba, koji se obilježava 31. ožujka, po prvi je puta s pratiteljima podijelila svoju fotografiju iz djetinjstva i pokazala im kako je izgledala kao dijete, piše PopBuzz

'Prvi puta sam obukla žensku odjeću'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy #transdayofvisibility 💙💖 2020 completely changed my life, and at times it got really, really dark... but looking back now, I’ve never felt so free. on the left is the day we left my dead-name in the past and I reintroduced myself to my classmates as Nikkie. it was the first day I wore a girly outfit and had my hair in braids. I remember feeling so terrified but strong at the same time... I wish I could hug that girl, look her straight into her eyes and tell her: “you’re doing exactly what you need to be doing. hold on queen!” 😢🥺 on the right is me yesterday.. a strong woman who sometimes still is scared of the world but knows she has the most amazing support system behind her 🥰

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

"Ova 2020. godina mi je promijenila život i na trenutke je bilo jako strašno, ali gledajući unazad, danas se osjećam slobodno", rekla je Nikkie.

Napisala je kako prva fotografija predstavlja nju kao dijete koje je prvi puta odlučilo obući žensku odjeću i staviti kosu u kečke. Na kraju je napisala kako desna slika predstavlja nju od jučer, snažnu ženu koju je ponekad strah svijeta, ali koja zna da ima ogromnu podršku iza sebe. 

Možda te zanima... Marco Cuccurin objavio: 'Da, ja sam biseksualan'

Nakon ove objave, podršku su joj ponovno pružile mnoge slavne kolege, ali i njezini vjerni obožavatelji. A i mi joj šaljemo puno ljubavi!

 

Postani JoomBoos novinar, napiši najoriginalniju priču i osvoji 500 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?