Prvi 1893 pregleda 16. kolovoza 2019.

Prodaje se kraljevski dvorac s mračnom prošlošću

aficionadoproperty/Instagram

U prodaju je pušten dvorac koji je nekad bio u vlasništvu kraljevske obitelji. Njegovom kupnjom možete biti dijelom Britanske povijesti.No, postoji jedna 'sitna caka', uz dvorac dobivate jezivu prošlost.

Zamislite to da živite u pravom dvorcu, nevjerojatno, zar ne? Dvorac Devize u Wiltshireu, Velika Britanija, prodaje se za 3. 25 milijuna Funti, a sretnici koji ga kupe gratis će dobiti povijest vlasnika čija sudbina i nije baš bila sretna. Ovaj nekadašnji dom kraljevske obitelji stariji je od 500 godina, a interijer i eksterijer dvorca ostavlja bez daha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Easter #countryside#england#devizescastle

A post shared by Jean-david Malat (@jeandavidmalat) on

Visoki stropovi, veliki prozori, kamini, prostrana knjižnica samo su dio luksuza u kojem će živjeti novi vlasnici. Ima 9 soba, a cijeli je uređen spojem tradicionalnog i modernog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful dinning room at Devizes Castle. Celebrating my good friends birthdays. Such a beautiful and fun weekend xx

A post shared by Kitney London (@kitneylondon) on

Kupce bi mogla zabrinuti samo njegova mračna prošlost. Bio je u vlasništvu prve žene kralja Henryja VIII., Katarine Aragonske. Svima vam je vjerojatno poznata priča kako se Henry rastao od Katarine kako bi se mogao oženiti Anne Boleyn. Time je izazvao raskol s Vatikanom i osnovao Englesku Crkvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I live in a castle now ...... well for the weekend at least #castlerealness #devizescastle

A post shared by Stephen (@slayres1981) on

U 12. stoljeću pretvoren je u zatvor pod vlašću kralja Stephena, a uništen je bio tijekom Engleskog građanskog rata 1648. godine, piše Mirror. Nakon što je ponovno izgrađen zasjao je u punom sjaju i ostao netaknut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lance Inouye (@lanceinouye) on

Dvorac bi se mogao jako brzo prodati s obzirom s obzirom na ime i povijest koju nosi, a samo je pitanje hoće li ga kupiti netko opčinjen kraljevskom obitelji ili netko tko se ne zamara time je li uklet.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Uuuuuuu jezivo...